Un Futur Sostenible?: El Canvi Global Vist Per Un Quimic Preocupa T eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,95 MB
FECHA
2001
NOMBRE DEL ARCHIVO
Un Futur Sostenible?: El Canvi Global Vist Per Un Quimic Preocupa T.pdf
AUTOR(A)
Fernando Sapiña Navarro
ISBN
9788476606308

Cuida los árboles y descarga el libro de Un Futur Sostenible?: El Canvi Global Vist Per Un Quimic Preocupa T en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de Un Futur Sostenible?: El Canvi Global Vist Per Un Quimic Preocupa T en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Un Futur Sostenible?: El Canvi Global Vist Per Un Quimic Preocupa T en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es Un Futur Sostenible?: El Canvi Global Vist Per Un Quimic Preocupa T Image

El canvi climàtic s’ha convertit, al llarg dels últims anys, en un tema de conversa tan recurrent com ho era el temps fa només uns anys; però no es tracta d’un tema trivial, perquè els canvis que estem observant són només un símptoma d’unes altres alteracions, molt profundes, causades per les nostres relacions amb la natura. En Un futur sostenible? el lector preocupat pels efectes de l’acció humana sobre el medi ambient trobarà la resposta a moltes preguntes sobre el nostre futur immediat i sobre les causes i les conseqüències, no sols del canvi climàtic, sinó de moltes altres alteracions del cicle natural dels elements que ens resulten imprescindibles per a viure. En un món cada dia més explotat en tots els sentits, els humans tenim l’última paraula: o el nostre futur és sostenible o ens haurem de qüestionar, fins i tot, si tenim futur com a espècie.

Cosmética: Una mirada hacia el futuro - AINIA

PDF | Fonamentades advertències a propòsit dels seriosos problemes "glocals" als quals la humanitat ha de fer front avui han estat adreçades... | Find, read and cite all the research you ...
DESCARGAR LEER EN LINEA

(PDF) Educació i Sostenibilitat. Què podem fer cadascú/na ...

No has pogut assistir a alguna activitat del centre? Vols tornar a veure una conferència anterior o conèixer les conclusions principals dels cicles que promou el Palau Macaya? En aquest arxiu digital hi trobaràs totes les infografies i tots els vídeos derivats de les activitats que s'hi duen a terme, ordenats segons la temàtica i el cicle al qual pertanyen.