Un Futur Sostenible?: El Canvi Global Vist Per Un Quimic Preocupa T eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,68 MB
FECHA
2001
NOMBRE DEL ARCHIVO
Un Futur Sostenible?: El Canvi Global Vist Per Un Quimic Preocupa T.pdf
AUTOR(A)
Fernando Sapiña Navarro
ISBN
9788476606308

El libro Un Futur Sostenible?: El Canvi Global Vist Per Un Quimic Preocupa T en formato PDF. El libro Un Futur Sostenible?: El Canvi Global Vist Per Un Quimic Preocupa T en formato MOBI. El libro Un Futur Sostenible?: El Canvi Global Vist Per Un Quimic Preocupa T en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Fernando Sapiña Navarro. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es Un Futur Sostenible?: El Canvi Global Vist Per Un Quimic Preocupa T Image

El canvi climàtic s’ha convertit, al llarg dels últims anys, en un tema de conversa tan recurrent com ho era el temps fa només uns anys; però no es tracta d’un tema trivial, perquè els canvis que estem observant són només un símptoma d’unes altres alteracions, molt profundes, causades per les nostres relacions amb la natura. En Un futur sostenible? el lector preocupat pels efectes de l’acció humana sobre el medi ambient trobarà la resposta a moltes preguntes sobre el nostre futur immediat i sobre les causes i les conseqüències, no sols del canvi climàtic, sinó de moltes altres alteracions del cicle natural dels elements que ens resulten imprescindibles per a viure. En un món cada dia més explotat en tots els sentits, els humans tenim l’última paraula: o el nostre futur és sostenible o ens haurem de qüestionar, fins i tot, si tenim futur com a espècie.

DOC agora.xtec.cat

Eloi Nolla considera que "és important no caure en la temptació de posar barreres artificials: produeixes al costat una sèrie de canvis, per exemple en les corrents marines". Des de la UP, Pons demana "mesures més dures per protegir el camí de guarda, l'espai natural d'arena que separa el mar dels camps de cultiu".
DESCARGAR LEER EN LINEA

Un Futur Sostenible?: El Canvi Global Vist Per Un Quimic ...

Per tal de re-calcular el cost de les noves primes, la indústria asseguradora va destinar part del seu capital en realitzar estudis sobre l'estat del clima terrestre, els canvis que se'n produïen i com podria ser el clima del futur.