Balzac I La Petita Modista Xinesa eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,66 MB
FECHA
2001
NOMBRE DEL ARCHIVO
Balzac I La Petita Modista Xinesa.pdf
AUTOR(A)
Dai Sijie
ISBN
9788429748123

Cuida los árboles y descarga el libro de Balzac I La Petita Modista Xinesa en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de Balzac I La Petita Modista Xinesa en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Balzac I La Petita Modista Xinesa en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es Balzac I La Petita Modista Xinesa Image

La Xina del president Mao, 1971. A dos joves de setze i disset anys, intel·lectuals considerats perillosos per al règim, els separen de les seves famílies i els envien a un poble perdut a les muntanyes -només tres joves de cada mil tornaran algun dia a la seva ciutat natal- per dur a terme el que, a la Xina del moment, s'anomena reeducació. Allà coneixen el Quatreulls, que, en un bagul, hi amaga una pila de llibres de grans autors clàssics anglesos i francesos. Es tracta de llibres prohibits als quals els dos joves podran accedir i així evadir-se del món que els envolta.

BALZAC I LA PETITA MODISTA XINESA | DAI SIJIE | Comprar ...

Balzac I La Petita Modista Xinesa (Labutxaca) PDF Online. If you like to read Balzac I La Petita Modista Xinesa (Labutxaca) PDF Online?? good, means the same to me. did you also know that Balzac I La Petita Modista Xinesa (Labutxaca) PDF Download is the best sellers book of the year. If you have not had time to read this Balzac I La Petita Modista Xinesa (Labutxaca) PDF Kindle then you ...
DESCARGAR LEER EN LINEA

Balzac i la petita modista xinesa

Balzac i la petita modista xinesa és una novel•la sobre els llibres, sobre el poder de la lectura i el valor del coneixement. I d'això s'extreu que la lectura ens permet descobrir nous móns, noves maneres de pensar, de fer i, en definitiva, de viure.