L Almanagat eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,85 MB
FECHA
2011
NOMBRE DEL ARCHIVO
L Almanagat.pdf
AUTOR(A)
Adeline Yzac
ISBN
9788481318289

El libro L Almanagat en formato PDF. El libro L Almanagat en formato MOBI. El libro L Almanagat en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Adeline Yzac. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es L Almanagat Image

Misteriosos i afectuosos alhora, dolços i rebels, els gats sempre han fascinat els éssers humans... Gràcies als nombrosos contes, poesies, jocs de llengua, acròstics, receptes de cuina o endevinalles, el gat no tindrà cap secret per a vosaltres! O en tindrà tan sols alguns. ¿Ignoràveu probablement que els gats dormen 18 hores al dia, que poden córrer fins a 150 quilòmetres per hora i que eren venerats com a déus pels egipcis? Després d?haver llegit aquest àlbum extraordinari, tots esdevindreu ?si és que encara no ho éreu? autèntics eluròfils, autèntics amics dels gats.

Amazon.es: Montse Gisbert Navarro - Infantil: Libros

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer 'Accepte' consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, ... L'almanagat. Sinopsi.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Faristol. Crítica del llibre: L'almanagat

L'almanagat Yzac, Adeline. Misteriosos i afectuosos alhora, dolços i rebels, els gats sempre han fascinat els éssers humans... Gràcies als nombrosos contes, poesies, jocs de llengua, acròstics, receptes de cuina o endevinalles, el gat no tindrà cap secret per a vosaltres! O en tindrà tan sols alguns.