Un Pais, Un Futur eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,69 MB
FECHA
2005
NOMBRE DEL ARCHIVO
Un Pais, Un Futur.pdf
AUTOR(A)
Josep-lluis Carod Rovira
ISBN
9788497911573

Descubre el libro de Un Pais, Un Futur con lofficielhommes.es. Lea el PDF de Un Pais, Un Futur en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Un Pais, Un Futur y otros libros de Josep-lluis Carod Rovira.

Lofficielhommes.es Un Pais, Un Futur Image

«Un país, un futur» recull les darreres aportacions de Josep-Lluís Carod-Rovira per a una Catalunya més forta, capaç de fer front als projectes i desafiaments propis de la modernitat dels nostres dies, apostant perquè uns nous sectors socials, diferents als de sempre, construeixin un país lliure i una societat del benestar i la cultura, que no hagi de demanar permís per existir. Amb un estil alhora elegant i entenedor, clar i català, l'autor planteja un horitzó nacional realment ambiciós que abasta tots els àmbits: la política, l'economia, la cultura, la comunicació i les noves tecnologies. A través de propostes innovadores i poc convencionals, parla del fenomen de la immigració i la cohesió social, les relacions amb Espanya i els altres pobles peninsulars, Portugal inclòs, el paper de la nació catalana a Europa i el món, així com la formulació d'un nou projecte inclusiu de país, tot defensant una política més humana i més viva, lluny de l'encarcarament i la grisor habituals. «Un país, un futur» és una obra valenta, madura i desacomplexada.

El futuro es un país extraño | Librotea

Un país rico con miedo al futuro Francia, segunda economía de la zona euro, es un templo del Estado de bienestar cada vez más difícil de mantener Compartir en Facebook Compartir en Twitter
DESCARGAR LEER EN LINEA

Móviles plegables: ¿tendencia con futuro o moda pasajera ...

México, un país con perspectivas de futuro. ... el consumo de alimentos y bebidas en el país azteca se espera que continúe brindando un crecimiento estable en los próximos años.