La Guerra Amb Ulls D Infant eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,67 MB
FECHA
2017
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Guerra Amb Ulls D Infant.pdf
AUTOR(A)
Salvador Domenech I Domenech
ISBN
9788417082253

Cuida los árboles y descarga el libro de La Guerra Amb Ulls D Infant en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de La Guerra Amb Ulls D Infant en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Guerra Amb Ulls D Infant en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es La Guerra Amb Ulls D Infant Image

Aquest llibre no va de records orals, sinó d'escrits d'alumnat de la dècada dels anys trenta del segle passat. També d'articles publicats en revistes escolars o sindicals de l'època republicana. Són testimonis vius de com els infants percebien les notícies sobre guerres passades o com van viure en la pròpia pell l'horror de la Guerra Civil. Un 80 % del material aportat correspon al període 1936-1939.Cal destacar el diari del mestre Enric Gibert, amb les redaccions dels seus alumnes sobre la Gran Guerra (1914-18), i els dos diaris de les germanes Arnau Pitarch, escrits entre juny de 1936 i desembre de 1937. Tres diaris inèdits a nivell d'obra publicada.Amb l'objectiu de recuperar la memòria escolar d'una etapa crucial de la nostra història, Salvador Domènech ha tingut l'encert de recopilar en aquesta obra tres diaris i més de dos centenars d'escrits inèdits.La finalitat és que pugui esdevenir un llibre de referència a l'hora de reflexionar sobre la guerra–de qualsevol tipus i en qualsevol època–sobretot en les escoles, espais culturals i centres de debat.

La guerra amb ulls d'infant

Sinopsis de: "La guerra amb ulls d'infant" Aquest llibre no va de records orals, sinó d'escrits d'alumnat de la dècada dels anys trenta del segle passat. També d'articles publicats en revistes escolars o sindicals de l'època republicana.
DESCARGAR LEER EN LINEA

La guerra amb ulls d'infant - 9788417082253 - ATRIL - La ...

La guerra amb ulls d'infant [Libro] Tres diaris i dos centenars d'escrits inèdits. Salvador Domènech. Aquest llibre no va de records oráis, sino d'escrits d'alumnat de la década deis anys trenta del segle passat. També d'articles publicats en revistes escolars o sindicáis de l'época republicana.