La Guerra Amb Ulls D Infant eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,16 MB
FECHA
2017
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Guerra Amb Ulls D Infant.pdf
AUTOR(A)
Salvador Domenech I Domenech
ISBN
9788417082253

Descubre el libro de La Guerra Amb Ulls D Infant con lofficielhommes.es. Lea el PDF de La Guerra Amb Ulls D Infant en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Guerra Amb Ulls D Infant y otros libros de Salvador Domenech I Domenech.

Lofficielhommes.es La Guerra Amb Ulls D Infant Image

Aquest llibre no va de records orals, sinó d'escrits d'alumnat de la dècada dels anys trenta del segle passat. També d'articles publicats en revistes escolars o sindicals de l'època republicana. Són testimonis vius de com els infants percebien les notícies sobre guerres passades o com van viure en la pròpia pell l'horror de la Guerra Civil. Un 80 % del material aportat correspon al període 1936-1939.Cal destacar el diari del mestre Enric Gibert, amb les redaccions dels seus alumnes sobre la Gran Guerra (1914-18), i els dos diaris de les germanes Arnau Pitarch, escrits entre juny de 1936 i desembre de 1937. Tres diaris inèdits a nivell d'obra publicada.Amb l'objectiu de recuperar la memòria escolar d'una etapa crucial de la nostra història, Salvador Domènech ha tingut l'encert de recopilar en aquesta obra tres diaris i més de dos centenars d'escrits inèdits.La finalitat és que pugui esdevenir un llibre de referència a l'hora de reflexionar sobre la guerra–de qualsevol tipus i en qualsevol època–sobretot en les escoles, espais culturals i centres de debat.

La guerra amb ulls d'infant - 9788417082253 - ATRIL - La ...

El autor de El cant de la mallerenga. La Guerra Civil amb ulls d'infant, con isbn 978-84-8343-159-7, es Joaquim Pastor Font, esta publicación tiene doscientas ocho páginas.. Esta publicación la edita Editorial Bambú. En 2006 esta editorial comenzó su andadura y actualmente se encuentra en Barcelona.
DESCARGAR LEER EN LINEA

El cant de la mallerenga. La guerra civil amb ulls d ...

Aquest llibre no va de records orals, sinó d'escrits d'alumnat de la dècada dels anys trenta del segle passat. També d'articles publicats en revistes escolars o sindicals de l'època republicana. Són testimonis vius de com els infants percebien les notícies sobre guerres passades o com van viure en la pròpia pell l'horror de la Guerra Civil. Un 80 % del material aportat correspon al ...