Sabatic eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,45 MB
FECHA
2006
NOMBRE DEL ARCHIVO
Sabatic.pdf
AUTOR(A)
Antoni Cistero
ISBN
9788497911818

El libro Sabatic en formato PDF. El libro Sabatic en formato MOBI. El libro Sabatic en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Antoni Cistero. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es Sabatic Image

Qui no ha desitjat alguna vegada crear un parèntesi dins la seva rutina? Qui no ha maldat per trobar un bocí d’originalitat en el gris magma quotidià? I si, en aquest incís, s’hi escrivís una història, la pròpia; o millor dues? La realitat i la ficció de bracet. L’atzar com a detonant d’un procés que és alhora fugida i autoafirmació. Les il·lusions que en Max creia perdudes, trobades de nou gràcies a una ficció que, per una vegada, pot crear lliurement. Una fantasia que a poc a poc es desperta, a la llum del dia a dia retrobat. A Sabàtic hi conviuen tres llenguatges —el diari, la novel·la i el guió— com a eines per bastir un somni que esdevé realitat. Però també per anar dibuixant una realitat que esdevé malson. Realitat somniada; ficció arran de dits. Antoni Cisteró (Barcelona, 1946) des de molt jove considera la literatura el seu mitjà per expressar les experiències i les reflexions que sorgeixen d’una formació pluridisciplinària i d’un ampli ventall d’interessos. Enginyer químic, llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació, diplomat en Sociologia i amb estudis tant d’escriptura teatral com de crítica cinematogràfica, dirigeix la revista cultural Vent de Serè, que fundà l’any 1996. Antoni Cisteró ha obtingut els premis de teatre La Carrova 1998 (Peixets de colors) i 2005 (Quan l’infern sigui atiat), i Théatron 2001 (Feu-me lloc!), i ha estat finalista dels premis Eivissa de novel·la (Sabàtic) i E-poemas 2003 de La Vanguardia.

Sabática, Haz un parentesis en tu vida, un año sabático ...

Miles de millones han sufrido pérdidas de todo tipo: Perdidas matrimoniales, perdidas laborales, perdidas de salud, Perdidas de su libertad etc.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Escuela Sabática

1,070 Followers, 722 Following, 162 Posts - See Instagram photos and videos from Sabàtic (@sabaticsantcugat)