El Bages A Peu 16 Rutes Per Valls I Muntanyes eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,76 MB
FECHA
2008
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Bages A Peu 16 Rutes Per Valls I Muntanyes.pdf
AUTOR(A)
Marc Vilarnau Masferrer, Jordi Planell Picas
ISBN
9788495695840

Descubre el libro de El Bages A Peu 16 Rutes Per Valls I Muntanyes con lofficielhommes.es. Lea el PDF de El Bages A Peu 16 Rutes Per Valls I Muntanyes en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Bages A Peu 16 Rutes Per Valls I Muntanyes y otros libros de Marc Vilarnau Masferrer, Jordi Planell Picas.

Lofficielhommes.es El Bages A Peu 16 Rutes Per Valls I Muntanyes Image

La comarca del Bages és un territori d’una extensa diversitat d’espais naturals, tan desconeguts com sorprenents. El Bages a peu, 16 rutes per valls i muntanyes pretén apropar-se d’una manera tranquil·la, pam a pam, als espais més representatius i emblemàtics de la comarca, des de les valls fluvials del Llobregat i el Cardener, fins als espectaculars relleus de Montserrat i Sant Llorenç del Munt. Però també s’endinsa en indrets més humils i secrets, com les valls de les rieres de Rajadell i de Relat, la serra de Castelltallat i els altiplans de Castelladral. A partir dels setze itineraris, de caire circular i descrits al mínim detall, amb els horaris, les distàncies i els desnivells, es posa a l’abast una guia excursionista per a conèixer el patrimoni natural, històric i artístic que s’amaga a les valls i muntanyes del Bages.

Top rutes de esquí de muntanya a Vall de Núria, Catalunya ...

RUTES PER LES COMARQUES DE BARCELONA Excursions de natura, cultura i història per comarca Selecció de rutes i excursions a peu, en bicicleta, en vehicle o en cadira de rodes per les comarques de Barcelona
DESCARGAR LEER EN LINEA

_El Bages a peu. 16 rutes per valls i muntanyes: 17 ...

Encuentra las mejores rutas de a pie en Prades, Catalunya (España). Descubre los lugares más bonitos del mundo, descarga tracks GPS y sigue el itinerario de los senderos más top desde un mapa. Graba tu propio recorrido desde la app, sube la ruta y compártela con la comunidad.