El Bages A Peu 16 Rutes Per Valls I Muntanyes eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,46 MB
FECHA
2008
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Bages A Peu 16 Rutes Per Valls I Muntanyes.pdf
AUTOR(A)
Marc Vilarnau Masferrer, Jordi Planell Picas
ISBN
9788495695840

Cuida los árboles y descarga el libro de El Bages A Peu 16 Rutes Per Valls I Muntanyes en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de El Bages A Peu 16 Rutes Per Valls I Muntanyes en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Bages A Peu 16 Rutes Per Valls I Muntanyes en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es El Bages A Peu 16 Rutes Per Valls I Muntanyes Image

La comarca del Bages és un territori d’una extensa diversitat d’espais naturals, tan desconeguts com sorprenents. El Bages a peu, 16 rutes per valls i muntanyes pretén apropar-se d’una manera tranquil·la, pam a pam, als espais més representatius i emblemàtics de la comarca, des de les valls fluvials del Llobregat i el Cardener, fins als espectaculars relleus de Montserrat i Sant Llorenç del Munt. Però també s’endinsa en indrets més humils i secrets, com les valls de les rieres de Rajadell i de Relat, la serra de Castelltallat i els altiplans de Castelladral. A partir dels setze itineraris, de caire circular i descrits al mínim detall, amb els horaris, les distàncies i els desnivells, es posa a l’abast una guia excursionista per a conèixer el patrimoni natural, històric i artístic que s’amaga a les valls i muntanyes del Bages.

Castellnou de Bages | Senderisme - muntanya.planasantich.org

El passat 24 de novembre es va presentar el llibre "Bages. 17 excursions a peu" a la llibreria Parcir de la ciutat de Manresa. L'acte de presentació de l'obra de Pol Huguet va comptar amb la intervenció de Josep Canals, conseller de Turisme del Bages.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Cinc rutes per "perdre's" pel Solsonès - Regió7

Troba les millors rutes de senderisme a Santpedor, Catalunya (Espanya). Descobreix els llocs més bonics del món, descarrega tracks GPS i segueix l'itinerari dels senders més top des d'un mapa. Grava el teu propi recorregut des de l'app, puja la ruta i comparteix-la amb la comunitat.