La Llengua Catalana I Els Trobadors eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,23 MB
FECHA
none
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Llengua Catalana I Els Trobadors.pdf
AUTOR(A)
Manuel De Montoliu
ISBN
none

El libro La Llengua Catalana I Els Trobadors en formato PDF. El libro La Llengua Catalana I Els Trobadors en formato MOBI. El libro La Llengua Catalana I Els Trobadors en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Manuel De Montoliu. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es La Llengua Catalana I Els Trobadors Image

Barcelona, Editorial Alpha, 1957, 15x22 cms., XIII+145 pàgs., rústica, làmina amb retrat de l'autor, firma antic propietari. (2E)

Els Trobadors Catalans

per aquesta causa només era en llengua catalana, perquè el poble no parlava cap altra llengua. lírica culta: seguia el model trobadoresc, arribat d'Occitània. Era una poesia desenvolupada a les corts dels reis i dels grans senyors feudals, creada per poetes cultes, els trobadors. Era un reflex de la mentalitat feudal de l'època.
DESCARGAR LEER EN LINEA

La llengua dels trobadors i la llengua catalana antiga

A partir del segle XII, a Catalunya, la llengua de la poesia culta va ser el provençal. Del total dels 350 trobadors dels quals coneixem la vida i l'obra, 24 són catalans, i entre ells cal destacar com a més representatius: Guillem de Berguedà, Guillem de Cabestany, Cerverí de Girona i Ramon Vidal de Besalú.