Tretze Minuts Despres De Mitjanit eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,77 MB
FECHA
2003
NOMBRE DEL ARCHIVO
Tretze Minuts Despres De Mitjanit.pdf
AUTOR(A)
Jo Pestum
ISBN
9788421625941

Cuida los árboles y descarga el libro de Tretze Minuts Despres De Mitjanit en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de Tretze Minuts Despres De Mitjanit en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Tretze Minuts Despres De Mitjanit en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es Tretze Minuts Despres De Mitjanit Image

Què faries si una oreneta es presenta a casa teva i diu que vol parlar per telèfon? Suposem que l’hi deixes, encara que sigui un telèfon de joguina. Ella truca i demana un taxi, i el taxi és un corb que l’ha de portar a la pineda Fosca, entre el pi dos mil tres i el dos mil dotze. En Jofre té aquesta sort, perquè l’oreneta cau a casa seva i el convida a volar. Es fa petit petit petit… i puja al taxi. Si ell ho pot fer, tu també. Què et sembla? Aventura a la vista!

Tretze Minuts Despres de Mitjanit joc de Lectura Baleares ...

Tretze minuts després de mitjanit, ESO, 1 cicle (Baleares, Cataluña, Valencia). Joc de lectura [Salvador Fargas Cots] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Bubok - Publica tu libro y distribúyelo internacionalmente

Buy Tretze minuts després de mitjanit, ESO, 1 cicle (Baleares, Cataluña, Valencia). Joc de lectura by Salvador Fargas Cots (ISBN: 9788421663554) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders.