Condicions De Vida I Desigualtats A Catalunya (2001) eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,70 MB
FECHA
2009
NOMBRE DEL ARCHIVO
Condicions De Vida I Desigualtats A Catalunya (2001).pdf
AUTOR(A)
Fundacio Jaume Bofill
ISBN
9788483349229

El libro Condicions De Vida I Desigualtats A Catalunya (2001) en formato PDF. El libro Condicions De Vida I Desigualtats A Catalunya (2001) en formato MOBI. El libro Condicions De Vida I Desigualtats A Catalunya (2001) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Fundacio Jaume Bofill. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es Condicions De Vida I Desigualtats A Catalunya (2001) Image

Volum I Ingressos, treball laboral, treball domèstic, familiar i usos del temps Volum II Habitatge, salut, parella, joventut, gent gran i dependència. PaD El Panel de Desigualtats Socials a Catalunya Aquesta publicació recull diversos treballs que analitzen, des de disciplines complementàries en el camp de les ciències socials, l’evolució a Catalunya de les desigualtats socials als inicis del segle XXI. Es tracta d’una obra plural pel que fa a les mirades i als temes que tracta, entre els quals hi ha l’evolució de la pobresa, les desigualtats en el món del treball, la conciliació amb la vida familiar, les condicions de l’habitatge o la gent gran. Els diversos capítols posen en evidència novament que les desigualtats socials segueixen marcant la pauta en la dinàmica social de Catalunya.

PDF RESSENYA BIBLIOGRÀFICA AA.VV. (1999) Les desigualtats ...

Cambios generacionales de la estatura en la España del siglo XX a partir de la Encuesta Nacional de Salud. 'Revista Estadística Española, vol. 50, num 169. 35 p. ⇒Web | Jeroen Spijker, Julio Pérez Díaz (CCHS, CSIC), Antonio D. Cámara, (2008).
DESCARGAR LEER EN LINEA

Desigualtat social - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

(2008), La gent gran a Catalunya. en Fundació Jaume Bofill -Ed-, Condicions de vida i desigualtats a Catalunya, 2001-2005. Volum II: Habitatge, salut, parella, joventut, gent gran i dependència. Barcelona: Editorial Mediterrània y FJB, pp. 181-284.