Dui Hospitals Del Institut Catala De La Salut: Temari Especific 2 eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,89 MB
FECHA
2010
NOMBRE DEL ARCHIVO
Dui Hospitals Del Institut Catala De La Salut: Temari Especific 2.pdf
AUTOR(A)
Vv.aa.
ISBN
9788499432298

Descubre el libro de Dui Hospitals Del Institut Catala De La Salut: Temari Especific 2 con lofficielhommes.es. Lea el PDF de Dui Hospitals Del Institut Catala De La Salut: Temari Especific 2 en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Dui Hospitals Del Institut Catala De La Salut: Temari Especific 2 y otros libros de Vv.aa..

Lofficielhommes.es Dui Hospitals Del Institut Catala De La Salut: Temari Especific 2 Image

Té a les seves mans la tercera edició del 2n volum del nostre Temari específic per a la preparació de les proves selectives d’accés a llocs de treball de DUI per a Hospitals de l’Institut Català de la Salut. En ell es desenvolupa el contingut del segon bloc de matèries en què s’estructura el programa oficial, publicat per Resolució SLT6232010, de 29 de gener (DOGC nº 5586) i relatiu a les cures d’infermeria dels malalts hospitalitzats.

Oposiciones en Cataluña

Generalitat de Catalunya. Avís legal: La ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se citi la font i la data d'actualització, que no es desnaturalitzi la informació i que no es contradigui amb una llicència específica.
DESCARGAR LEER EN LINEA

catacctsiac - Estás accediendo a una IP compartida por ...

Aquí nos gustaría mostrarte una descripción, pero el sitio web que estás mirando no lo permite.