Diccionari De Llatinisme I Expressions Clàssiques eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,90 MB
FECHA
1997
NOMBRE DEL ARCHIVO
Diccionari De Llatinisme I Expressions Clàssiques.pdf
AUTOR(A)
Josep M. Escolà I Tuset
ISBN
9788429742787

El libro Diccionari De Llatinisme I Expressions Clàssiques en formato PDF. El libro Diccionari De Llatinisme I Expressions Clàssiques en formato MOBI. El libro Diccionari De Llatinisme I Expressions Clàssiques en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Josep M. Escolà I Tuset. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es Diccionari De Llatinisme I Expressions Clàssiques Image

El present Diccionari de llatinismes i expresions clàssiques està estructurat en tres blocs. En el primer, hi ha termes i locuions que es continuen utilitzante en la seva forma llatina. En el segon, hi figuraun repertori de sentènties llatine. En el tercer bloc, s'hi apleguen expresions i denominacions catalans d'us freqüente, de les quals molta gent ignora la procedència.

Diccionari de llatinismes i expressions clàssiques ...

Descargue y lea el libro Diccionari de llatinismes i expressions clàssiques (aula) escrito por Josep Maria Escola Tuset en formato PDF o EPUB. Puede descargar cualquier libro como Diccionari de llatinismes i expressions clàssiques (aula) en su dispositivo para disponer de él, cuando mejor le convenga.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Diccionari de llatinismes i expressions classiques ...

Diccionari De Llatinismes I Expressions Clàssiques book. Read reviews from world's largest community for readers. Diccionari De Llatinismes I Expressions Clàssiques book. Read reviews from world's largest community for readers.