Refugis Remots. Un Viatge Als Confins Salvatges De La Terra eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,91 MB
FECHA
2020
NOMBRE DEL ARCHIVO
Refugis Remots. Un Viatge Als Confins Salvatges De La Terra.pdf
AUTOR(A)
Dan Richards
ISBN
9788412156904

Descubre el libro de Refugis Remots. Un Viatge Als Confins Salvatges De La Terra con lofficielhommes.es. Lea el PDF de Refugis Remots. Un Viatge Als Confins Salvatges De La Terra en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Refugis Remots. Un Viatge Als Confins Salvatges De La Terra y otros libros de Dan Richards.

Lofficielhommes.es Refugis Remots. Un Viatge Als Confins Salvatges De La Terra Image

Encara hi ha llocs salvatges al nostre atapeït planeta. Partint d’uns quants viatges personals, Dan Richards explora l’atractiu dels refugis a les muntanyes, boscos, oceans i deserts més llunyans. Són paisatges que parlen del temps profund, l’escala dels quals ens pot fer caure de cul i abaixar-nos els fums. La naturalesa indòmita d’aquests llocs forma part de la seva bellesa i, des de fa temps, han atret tota mena d’aventurers, artistes i gent espiritual.Tal vegada és irònic que aquells que cerquen el silenci, l’aïllament i l’aventurade les terres salvatges tot sovint hagin de fer cap a les barraques, bothies, campaments i refugis creats per l’home. Una part de l’encant d’aquests refugis és la seva simplicitat, amb una estructura prou forta per resistir el mal temps, però alhora prou simple per no desviar l’atenció del món natural que els envolta.Seguint un itinerari des de les Cairngorms d’Escòcia fins als miradors dels guaites forestals de l’estat de Washington; de les «cases de joia» d’Islàndia al desert de Utah; dels pobles abandonats i glaçats de Svalbard fins als santuaris del Japó; des de la caseta per escriure de Roald Dahl al Metroland londinenc fins a un far a l’Atlàntic Nord, Richards explora paisatges que han inspirat escriptors, artistes i músics i es pregunta per què ens atrau la natura salvatge? Què podem fer per protegir aquests paisatges? I què ofereix el futur als refugis dels confins més remots?

Terra de Contrastos - Terres Llunyanes

Aviso. Davant la situació d'excepcionalitat provocada per l'emergència a causa del COVID-19, ens veiem obligats a tancar la botiga durant dues setmanes.
DESCARGAR LEER EN LINEA

La Ruta dels Refugis | Entre Montañas

Edicions Sidillà. 3,162 likes · 173 talking about this. Llibres de prop per anar lluny