Una Dona Va Al Metge eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,21 MB
FECHA
2008
NOMBRE DEL ARCHIVO
Una Dona Va Al Metge.pdf
AUTOR(A)
Kluun Ray
ISBN
9788466409254

Cuida los árboles y descarga el libro de Una Dona Va Al Metge en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de Una Dona Va Al Metge en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Una Dona Va Al Metge en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es Una Dona Va Al Metge Image

Una obra emotiva i transgressora sobre els límits de l’amor. ¿Què succeeix quan una cosa inesperada irromp en la nostra vida i la canvia completament? ¿Estem sempre a l’altura del que s’espera de nosaltres? Ray Kluun va veure com la seva vida donava un gir imprevist i terrible de cent vuitanta graus i, arran d’aquesta experiència, va escriure Una dona va al metge. La difícil i arriscada proposta de crear una novel·la que contingui missatges de mòbil, partits del club Ajax, un menage à trois, un càncer terminal, un viatge per Europa, un amor incondicional, una eutanàsia que allibera i una nena bonica vestida de princesa amb ales per celebrar el seu tercer aniversari és el que la fa única. Llegir Una dona va al metge, de Ray Kluun, és una experiència intensa que aconsegueix tocar totes les cordes de l’ànima humana. Un relat dur i sense concessions però també encoratjador que ha captivat centenars de milers de lectors europeus. “Sigui el que sigui el que penseu de mi, aquesta és la meva història, un relat cru sobre l’amor”. RAY KLUUN.

GVA.ES: Necessite anar al metge

Lo somni va ser escrit l'any 1399, quan l'Humanisme acabava d'arribar a la Corona d'Aragó. Bernat Metge la va escriure tot just després de sortir de la presó, un cop absolt de l'acusació a la qual ell i trenta-set consellers reials més havien sigut sotmesos.
DESCARGAR LEER EN LINEA

La dona del metge del SAMU que treballava en l'Hospital de ...

¿Se escriben con mayúscula don y doña, o con minúscula?A pesar de lo que veas a menudo escrito por ahí, don y doña van con minúscula, igual que santa, señor, etc.Los sustantivos don y doña se escriben en minúscula, tal como indica la Ortografía de la lengua española.. En los medios de comunicación es muy habitual encontrar frases como "Han pasado diez años desde que Don Felipe ...