Paraula I Vida 2015 eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,19 MB
FECHA
none
NOMBRE DEL ARCHIVO
Paraula I Vida 2015.pdf
AUTOR(A)
Josep Maria Sola Montserrat
ISBN
9788498468632

Descubre el libro de Paraula I Vida 2015 con lofficielhommes.es. Lea el PDF de Paraula I Vida 2015 en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Paraula I Vida 2015 y otros libros de Josep Maria Sola Montserrat.

Lofficielhommes.es Paraula I Vida 2015 Image

El «Paraula i Vida 2015» compta amb els comentaris del teòleg Josep M. Solà, a través dels quals desvetlla algunes claus dels textos bíblics.La nova edició del llibret Paraula i Vida comptarà amb els comentaris del teòleg Josep Maria Solà i Montserrat.Els seus comentaris a les lectures bíbliques dels diumenges es publiquen al blog «Mirant el text» de Catalunya Religió.En aquest cas, Solà vol desvetllar «algunes claus dels textos bíblics per als homes i dones d'avui». Una intenció que recupera en l'edició 2015 del Paraula i Vida. L'any passat va fer deu anys que l’Editorial Claret publica aquest llibret. Les diverses edicions internacionals de Paraula i Vida són instrument per ajudar els creients a acostar-se a la Paraula, a través de breus comentaris a l'Evangeli de cada dia de l'any.

Paraula I Vida 2015. L'Evangeli Comentat Cada Dia: Amazon ...

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook PARAULA I VIDA 2015 y del autor Josep Maria Solà. También podrás acceder al enlace para comprar el libro PARAULA I VIDA 2015 y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Paraula de Vida - gen4pdv.focolare.org

Una intenció que recupera en l'edició 2015 del Paraula i Vida. L'any passat va fer deu anys que Claret publica aquest llibret. Les diverses edicions internacionals de Paraula i Vida són instrument per ajudar els creients a acostar-se a la Paraula, a través de breus comentaris a l'Evangeli de cada dia de l'any. PARAULA I VIDA 2015