Memories Del Subsol eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,86 MB
FECHA
2004
NOMBRE DEL ARCHIVO
Memories Del Subsol.pdf
AUTOR(A)
Fiodor Dostoievski
ISBN
9788497100663

El libro Memories Del Subsol en formato PDF. El libro Memories Del Subsol en formato MOBI. El libro Memories Del Subsol en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Fiodor Dostoievski. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es Memories Del Subsol Image

Traducció de Raquel Ribó. Pròleg d'André Gide. Memòries del subsòl és l'obra que marca el punt d'inflexió en la trajectòria literària de Fiòdor Dostoivski, el pas d'una literatura més lligada a la tradició, especialment la del seu compatriota Gògol, a un estil i una temàtica molt més introspectiva i original. Abismal i subterrània, Memòries del subsòl ens introdueix en el món d'un narrador anònim, que es despulla amb arrogància davant d'ell mateix i del lector per mostrar-nos la seva vessant més instintiva i radical. Aquest mateix text enigmàtic i fascinant il.lumina les altres grans novel.les de Dostoievski, i posa al descobert, per primera vegada en la nostra tradició literària, els racons més inquietants de la condició humana.

MEMORIES DEL SUBSOL : Agapea Libros Urgentes

Memories del subsol, libro de Fiodor Dostoyevski. Editorial: Labutxaca. ... Memòries del subsòl ens introdueix en el món d'un narrador anònim, que es despulla amb arrogància davant de si mateix i del lector per mostrar-nos la seva vessant més instintiva i radical.
DESCARGAR LEER EN LINEA

SubSol Partners | SUBSOL

"Memòries de la tele" entrevista el veterà realitzador Pancho Gispert i els periodistes Francesca Puig i Jordi Casanovas per parlar de les connexions en directe en els Informatius de TVE.