Petita Historia De La Vall De Nuria eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,67 MB
FECHA
2010
NOMBRE DEL ARCHIVO
Petita Historia De La Vall De Nuria.pdf
AUTOR(A)
Agusti Dalmau I Font
ISBN
9788489622999

Cuida los árboles y descarga el libro de Petita Historia De La Vall De Nuria en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de Petita Historia De La Vall De Nuria en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Petita Historia De La Vall De Nuria en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es Petita Historia De La Vall De Nuria Image

Petita Història De La Vall De Núria. Dalmau I Font, Agustí ...

Us presentem una edició renovada de la Petita història de la Vall de Núria, que permet a grans i petits conèixer diversos aspectes d'aquest indret de la nostra geografia: des de la història del santuari dedicat a la marededéu i la llegenda vinculada a la seva imatge fins al clima, la vegetació i la fauna que hi podem trobar, així com les activitats festives i de lleure que s'hi ...
DESCARGAR LEER EN LINEA

Petita Historia De La Vall De Nuria | Agusti Dalmau I Font ...

Us presentem la Petita història de mossèn Batlle i l'escoltisme, que permet a grans i petits conèixer la vida de mossèn Batlle i els orígens del moviment escolta, del qual fou fundador i gran defensor. "La construcció d'un país just necessita uns bons fonaments i la vocació pedagògica del nostre mossèn és present en l'engrescadora tasca d'estimar i d'educar el jovent".