L Exili Violeta eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,10 MB
FECHA
2011
NOMBRE DEL ARCHIVO
L Exili Violeta.pdf
AUTOR(A)
Marta Pessarrodona
ISBN
9788493917128

El libro L Exili Violeta en formato PDF. El libro L Exili Violeta en formato MOBI. El libro L Exili Violeta en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Marta Pessarrodona. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es L Exili Violeta Image

S’ha parlat i es parlarà molt de l’exili republicà de 1939. Poques vegades, però, s’ha estudiat l’importantíssim paper de la dona en la diàspora provocada pel final de la Guerra Civil espanyola. Marta Pessarrodona ens relata precisament aquest exili, tant exterior com interior: el de les dones intel·lectuals catalanes que, en solitud o amb els seus familiars, van haver de marxar cap a altres terres o amagar-se i autoexcloure’s de la societat per por a la represàlia. Les escriptores, artistes i polítiques més destacades per a la cultura d’aquest país van patir la duresa de l’exili i el dolor implacable de l’enyorança, i van haver de defensar el seu paper social i intel·lectual de dones en una societat trencada, empobrida per la Guerra Civil i enfosquida per la dictadura dels vencedors.

'L'exili violeta / El exilio violeta', Marta Pessarrodona ...

El l'exili violeta es un gran libro escrito por el autor Marta Pessarrodona. Más de 100,000 libros, únete a nosotros !!! En nuestro sitio web de TV-EFIR.COM puede encontrar el libro de El l'exili violeta en formato PDF.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Selecció de Poesia Catalana / Catalan Poetry Selection

L EXILI VIOLETA del autor MARTA PESSARRODONA (ISBN 9788492874279). Comprar libro completo al MEJOR PRECIO nuevo o segunda mano en Casa del Libro México