La Mort De Teresa eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,47 MB
FECHA
2007
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Mort De Teresa.pdf
AUTOR(A)
Maria Barbal
ISBN
9788466408561

El libro La Mort De Teresa en formato PDF. El libro La Mort De Teresa en formato MOBI. El libro La Mort De Teresa en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Maria Barbal. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es La Mort De Teresa Image

La Ventureta rep el consell de la seva àvia que no deixi que la casin gaire jove. L’adolescent Aurora descobreix “la mel dels petons i el desig del cos” amb l’Enric de cal Peiró. Cinquanta anys més tard, en Cristòfol recorda la festa major en què no va atrevir-se a festejar la Rita, de qui no sap què se’n va fer... Aquests són alguns dels personatges que habiten la formidable sèrie de narracions sobre l’insondable paisatge humà del Pallars, l’esperit del qual ha immortalitzat el geni literari de Maria Barbal en les seves aclamades novel·les Pedra de tartera, Mel i metzines, Càmfora i País íntim.

La mort de Teresa (Clàssica): Amazon.es: Maria Barbal: Libros

LA MORT DE TERESA, MARIA BARBAL, 7,49€. Una formidable galeria de personatges habita aquesta sèrie de narracions sobre l?insondable paisatge humà del Pallars, l...
DESCARGAR LEER EN LINEA

LA MORT DE TERESA - Librería Soriano

La mort de Teresa book. Read reviews from world's largest community for readers.