El Gran Llibre Dels Contes eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,59 MB
FECHA
2001
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Gran Llibre Dels Contes.pdf
AUTOR(A)
Christian Strich
ISBN
9788475335216

Cuida los árboles y descarga el libro de El Gran Llibre Dels Contes en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de El Gran Llibre Dels Contes en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Gran Llibre Dels Contes en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es El Gran Llibre Dels Contes Image

Christian Strich, gran especialista en literatura popular, s’ha endinsat en el món màgic i suggeridor de la cultura popular europea i ha seleccionat, amb un criteri afinadíssim, els contes més poètics, els més enginyosos, els més encisadors.En aquesta selecció, hi són presents contes de la literatura popular de la gran majoria de pobles europeus.Així, hi trobem contes anglesos, belgues, búlgars, castellans, francesos, grecs, irlandesos, italians, maltesos, noruecs, russos i serbocroats.Evidentment, no hi podien faltar tampoc contes recollits pels grans recopiladors de la narrativa popular, com ara Charles Perrault («El gat amb botes», «Barbablava»…), els germans Grimm («La Ventafocs», «La bella dorment», «En Patufet»…) i Hans Christian Andersen («L’aneguet lleig», «El soldat de plom», «La princesa del pèsol»…), sense oblidar les suggeridores narracions de Madame d’Aulnoy («L’ocell blau»).Un llibre, doncs, que és una porta oberta al món de la fantasia i de la imaginació.

El gran llibre dels contes amb valors - -5% en libros | FNAC

El autor de El gran llibre dels contes amb valors, con isbn 978-84-342-3321-8, es Esteve Pujol I Pons, esta publicación tiene ciento doce páginas.. El gran llibre dels contes amb valors está editado por Parramón. Fue fundada en 1986 y actualmente se encuentra en Cataluña.
DESCARGAR LEER EN LINEA

El gran llibre de les pors - Super3

EL GRAN LLIBRE DE LES EMOCIONS de ESTEVE PUJOL. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones. ... En cada un dels 20 contes, hi descobriràs algun petit secret que t'ajudarà a conviure millor amb els qui t'envolten.