L Ultim Gaudi eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,58 MB
FECHA
2001
NOMBRE DEL ARCHIVO
L Ultim Gaudi.pdf
AUTOR(A)
Jordi Bonet
ISBN
9788473067270

Cuida los árboles y descarga el libro de L Ultim Gaudi en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de L Ultim Gaudi en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Ultim Gaudi en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es L Ultim Gaudi Image

 L'últim Gaudí és un apassionant recorregut per la concepció geomètrica que impregna el Temple de la Sagrada Família. Jordi Bonet, l'actual arquitecte director i coordinador del temple, explica la recerca per a descobrir el camí que hauria seguit Gaudí, a partir dels documents i models que sobrevisqueren a l'incendi dels 1936.Esbrinar la clau, el secret, les lleis arquitectòniques que regeixen l'edifici i avançar harmònicament amb el que ja estava fet, ha estat un profund treball d'investigació i de superació gradual. I descobrir, finalment, que una modulació geomètrica engloba tot el temple i es repeteix en totes i cadascuna de els parts: unitat, meitat, dos terços... Gaudí pren la natura com a model i a través d'una teoria geomètrica genial i única aconsegueix construir un temple on la discontinuïtat no té cabuda, com tampoc no la té en la naturalesa.

L'últim Gaudí : el modulat geométric del Temple de la ...

Bonet Armengol, JordiJordi Bonet Armengol (Barcelona, 1925) és arquitecte, director i coordinador de les obres de la basílica de la Sagrada Família del 1985 al 2012, càrrec que ja havia tingut el seu pare, deixeble directe d?Antoni Gaudí. Ha introduït la informàtica en l?estudi de l?arquitectura gaudiniana. Ha escrit, entre altres llib...
DESCARGAR LEER EN LINEA

Biografía d'Antoni Gaudí | Casa Batlló

El autor de L'últim / The essential Gaudí, con isbn 978-84-7306-633-4, es Jordi Bonet I Armengol, el traductor de su idioma original de este libro es Mark Burry, esta publicación tiene ciento sesenta páginas.. Esta publicación la edita Proa. En 2006 esta editorial comenzó su andadura y tiene su sede en Barcelona.