Pd Catala Nivell Intermedi Niv. 3 (Adults) eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,14 MB
FECHA
2003
NOMBRE DEL ARCHIVO
Pd Catala Nivell Intermedi Niv. 3 (Adults).pdf
AUTOR(A)
Vv.aa.
ISBN
9788448913694

El libro Pd Catala Nivell Intermedi Niv. 3 (Adults) en formato PDF. El libro Pd Catala Nivell Intermedi Niv. 3 (Adults) en formato MOBI. El libro Pd Catala Nivell Intermedi Niv. 3 (Adults) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es Pd Catala Nivell Intermedi Niv. 3 (Adults) Image

AUTOAPRENENTATGE DE CATALÀ NIVELL B2 1) Recursos per Internet

En aquesta secció podeu consultar i descarregar-vos diversos materials que hem elaborat i utilitzem o hem utilitzat a les nostres classes.. PER A L'ALFABETITZACIÓ I CATALÀ INICIAL Català Inicial amb PDI (arxius de NoteBook) Materials descarregables per a Pisarra Digital Interactiva(PDI) pensats per ser utilitzats als cursos de Català Inicial (Acolliment Lingüístic) de les Escoles d'Adults.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Exercicis De Reforç Amb Solucionari | Suficiència a Can Palmer

El Consorci per a la Normalització Lingüística organitza en tot el territori cursos de català per a les persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció i per a les que volen escriure'l adequadament. També ofereix cursos de perfeccionament per a les persones que l'han d'utilitzar de manera excel·lent.