Contes Per Explicar En Un Minut eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,46 MB
FECHA
2002
NOMBRE DEL ARCHIVO
Contes Per Explicar En Un Minut.pdf
AUTOR(A)
Miguel Gallardo
ISBN
9788482643786

Cuida los árboles y descarga el libro de Contes Per Explicar En Un Minut en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de Contes Per Explicar En Un Minut en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Contes Per Explicar En Un Minut en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es Contes Per Explicar En Un Minut Image

Contes per explicar en 1 minut és el millor llibre per a pares amb presses, nens curiosos i trapelles,lectors exigents i amants d'un nou gènere: els minicontes, una càpsula comprimida de literatura (amb moralina inclosa)que ajudarà els nens a superar els seus mals.Il·lustrat amb els magnífics dibuixos de MiguelGallardo, aquest llibre senzill, pràctic i deliciós sorprendrà tant els lectors de totes les edats com els qui encarano saben llegir i els adults que es pensen que ho saben tot.

Vet aquí que una vegada...: Com explicar contes

CONTES PER EXPLICAR EN 1 MINUT I 1/2 de VICTORIA BERMEJO. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Vet aquí que una vegada...: Com explicar contes

"Mussol i el coronavirus", un conte per explicar a petits i grans la Covid-19 Tres investigors de l'IRTA-CReSA han creat, per iniciativa pròpia, un conte digital gratuït per respondre dubtes sobre la pandèmia.