Contes Per Explicar En Un Minut eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,81 MB
FECHA
2002
NOMBRE DEL ARCHIVO
Contes Per Explicar En Un Minut.pdf
AUTOR(A)
Miguel Gallardo
ISBN
9788482643786

Descubre el libro de Contes Per Explicar En Un Minut con lofficielhommes.es. Lea el PDF de Contes Per Explicar En Un Minut en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Contes Per Explicar En Un Minut y otros libros de Miguel Gallardo.

Lofficielhommes.es Contes Per Explicar En Un Minut Image

Contes per explicar en 1 minut és el millor llibre per a pares amb presses, nens curiosos i trapelles,lectors exigents i amants d'un nou gènere: els minicontes, una càpsula comprimida de literatura (amb moralina inclosa)que ajudarà els nens a superar els seus mals.Il·lustrat amb els magnífics dibuixos de MiguelGallardo, aquest llibre senzill, pràctic i deliciós sorprendrà tant els lectors de totes les edats com els qui encarano saben llegir i els adults que es pensen que ho saben tot.

Temps per llegir, pensar i imaginar!: Micro-contes

Moltes gràcies per llegir el bloc i per escriure el comentari. Espero que els teus alumnes aconsegueixin solucionar els seus problemes i descobreixin el valor de l'amistat. Els contes són una molt bona eina per fer-los reflexionar. Moltes gràcies per explicar-nos la teva experiència i desitjo que aquests alumnes resolguin els seus problemes.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Temps per llegir, pensar i imaginar!: Micro-contes

Contes curts que s'expliquen en un obrir i tancar d'ulls durant la breu estona d'abans de dormir. Són contes escrits perquè els infants acomiadin el dia amb una història bonica i al costat de l'adult que l'acompanya i li explica, tot desitjant-li feliços somnis.