Contes Per Explicar En Un Minut eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,60 MB
FECHA
2002
NOMBRE DEL ARCHIVO
Contes Per Explicar En Un Minut.pdf
AUTOR(A)
Miguel Gallardo
ISBN
9788482643786

Descubre el libro de Contes Per Explicar En Un Minut con lofficielhommes.es. Lea el PDF de Contes Per Explicar En Un Minut en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Contes Per Explicar En Un Minut y otros libros de Miguel Gallardo.

Lofficielhommes.es Contes Per Explicar En Un Minut Image

Contes per explicar en 1 minut és el millor llibre per a pares amb presses, nens curiosos i trapelles,lectors exigents i amants d'un nou gènere: els minicontes, una càpsula comprimida de literatura (amb moralina inclosa)que ajudarà els nens a superar els seus mals.Il·lustrat amb els magnífics dibuixos de MiguelGallardo, aquest llibre senzill, pràctic i deliciós sorprendrà tant els lectors de totes les edats com els qui encarano saben llegir i els adults que es pensen que ho saben tot.

Un conte per a explicar als més petits «què és això del ...

Els micro-contes són petits relats de no gaires línies. Generalment, són més curts de 10 línies, i expliquen una història, un sentiment o una emoció... Bàsicament, és un minut per a desconnectar. Un minut per a somiar en una altre cosa, un minut per a viatjar ben lluny de la rutina.
DESCARGAR LEER EN LINEA

20 contes per treballar les emocions amb els infants

Pautes per explicar un conte 1. Pautes per explicar un conte Realitzat per 'Llegendes de Catalunya' 2. Consells sobre el NARRADOR 3. Consells sobre el NARRADOR • Llegeix el conte tants cops com calgui fins que l'aprenguis. • NO CAL que el memoritzis paraula per paraula, però sí cada gir de l'argument.