No Obris Els Ulls - John Vernon - En Catalan eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,37 MB
FECHA
none
NOMBRE DEL ARCHIVO
No Obris Els Ulls - John Vernon - En Catalan.pdf
AUTOR(A)
John Vernon
ISBN
none

Cuida los árboles y descarga el libro de No Obris Els Ulls - John Vernon - En Catalan en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de No Obris Els Ulls - John Vernon - En Catalan en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee No Obris Els Ulls - John Vernon - En Catalan en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es No Obris Els Ulls - John Vernon - En Catalan Image

No obris els ulls

Sinopsis de: "No obris els ulls" Dave Gurney, que va protagonitzar la primera novel·la de John Verdon, Sé el que estàs pensant, no troba l'ocasió de retirar-se tranquil·lament amb la seva dona. L'exdetectiu de policia de Nova York, un any després d'atrapar "l'assassí dels números", es torna a enfrontar de manera inesperada amb un nou cas, potser el més complicat de la seva carrera.
DESCARGAR LEER EN LINEA

NO OBRIS ELS ULLS | JOHN VERDON | Comprar libro 9788499305141

Dave Gurney, que va protagonitzar la primera novel·la de John Verdon, Sé el que estàs pensant, no troba l'ocasió de retirar-se tranquil·lament amb la seva dona. L'exdetectiu de policia de Nova York, un any després d'atrapar l'assassí dels números, es torna a enfrontar de manera inesperada amb un nou cas, potser el més complicat de la seva carrera. Ara no es tracta només d'un assassí ...