Màrtirs... eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,56 MB
FECHA
none
NOMBRE DEL ARCHIVO
Màrtirs....pdf
AUTOR(A)
August Pi Y Sunyer / Pere Portabella.
ISBN
none

El libro Màrtirs... en formato PDF. El libro Màrtirs... en formato MOBI. El libro Màrtirs... en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor August Pi Y Sunyer / Pere Portabella.. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es Màrtirs... Image

Drama en tres actes escrit en prosa per August Pi y Sunyer y Pere Portabella. Exemplar íntegre, amb les cobertes soltes. Dedicatòria a D. Salas signada per Pere Portabella a Barcelona, abril de 1902.

Basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor - Mapa Barcelona ...

Els màrtirs cristians dels tres primers segles després de Crist eren crucificats, de la mateixa manera que els presoners romans, o menjats per lleons en un espectacle al circ romà. En altres àmbits el terme no té connotacions religioses i es fa servir amb el seu significat primari.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Màrtir cristià - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

La Falla Màrtirs vol anunciar-vos que el pròxim dissabte 9 de Març comencen les falles. Inaugurem la carpa amb la FESTA REMEMBER mes potent de la mà dels "Golfos de la Fiesta" amb els Djs Davide Pezzella i Medardo de la Paz. Entrada gratuïta. Porta el teu sopar i amb una despessa de taula de 3€ gaudirem des del principi de la nit tots junts.