Troba Un Amic eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,16 MB
FECHA
2017
NOMBRE DEL ARCHIVO
Troba Un Amic.pdf
AUTOR(A)
Maria Costa
ISBN
9788416965106

Cuida los árboles y descarga el libro de Troba Un Amic en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de Troba Un Amic en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Troba Un Amic en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es Troba Un Amic Image

Tant al conill com a l'esquirol els encantaria tenir un amic. Estaran sempre sols o al final es trobaran?Els dos animalets estan tan ocupats amb les seves pròpies vides que, en diverses circumstàncies, perden l'oportunitat de trobar-se.Segueix-los en aquesta recerca tan desesperada!Un conte que encantarà al públic preescolar gràcies a una doble narrativa visual que mostra la vessant còmica de cada un dels moments, als personatges principals, lleugerament despistats, i a la seva gamma cromàtica, de tons mediterranis.

120 Frases de Amistad en Catalán 【TOP 2020】 - Frases de ...

El autor de Troba un amic: La divertida història d'un conillet i un petit esquirol en busca de l'amistat, con isbn 978-84-16-96510-6, es María Costa Pérez, el traductor de su idioma original de este libro es Lluïsa Moreno Llort, el traductor de su idioma original de este libro es Cristina Rodríguez Fischer, esta publicación tiene treinta y seis páginas.
DESCARGAR LEER EN LINEA

El Petit Princep Troba Un Amic | Antoine De Saint-exupery ...

Tant al conill com a l'esquirol els encantaria tenir un amic. Estaran sempre sols o al final es trobaran? Els dos animalets estan tan ocupats amb les seves pròpies vides que, en diverses circumstàncies, perden l'oportunitat de trobar-se. Segueix-los en aquesta recerca tan desesperada! Un conte que encantarà al públic preescolar gràcies a una doble narrativa visual que mostra la vessant ...