El Malcarat eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,88 MB
FECHA
2020
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Malcarat.pdf
AUTOR(A)
Menandre
ISBN
9788416948451

Cuida los árboles y descarga el libro de El Malcarat en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de El Malcarat en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Malcarat en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es El Malcarat Image

Cnemó és un vell morrut, garrepa i rondinaire que viu reclòs a la seva finca només amb la filla; fins i tot la dona l’ha deixat, exasperada, per anar-se’n a viure amb el fill que havia tingut d’un matrimoni anterior. Amb tot, l’atzar, sempre tan esgarriacries, fa que Sòstrat, un jove de casa bona, caçant en les terres del malcarat, vegi la noia i se n’enamori bojament. Com calia esperar, el vell es nega a donar-l’hi per muller; però, després d’un seguit de trifulgues, l’esquerperia li serà castigada d’una manera ben alliçonadora. També coneguda ?ja a l’antiguitat? amb el nom d’El misantrop, aquesta comèdia presenta l’arquetip d’un personatge altiu i bròfec que, per via de les adaptacions llatines, acabà influint en l’obra mestra de Molière.

El malcarat : Menandre : 9788416948451

Amb tot, l'atzar, sempre tan esgarriacries, fa que Sòstrat, un jove de casa bona, caçant en les terres del malcarat, vegi la noia i se n'enamori bojament. Com calia esperar, el vell es nega a donar-l'hi per muller; però, després d'un seguit de trifulgues, l'esquerperia li serà castigada d'una manera ben alliçonadora.
DESCARGAR LEER EN LINEA

EL MALCARAT : Agapea Libros Urgentes

Menandre. 9788416948451. El malcarat. Cnemó és un vell morrut, garrepa i rondinaire que viu reclòs a la seva finca només amb la filla; fins i tot la dona l'ha deixat, exasperada, per anar-se'n a viure amb el fill que havia tingut d'un matrimoni anterior. Amb tot, l'atzar, sempre tan esgarriacries, fa que Sòstrat, un jove de casa bona, caçant en les terres del malcarat, vegi la ...