Bogeries De Brooklyn eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,28 MB
FECHA
2006
NOMBRE DEL ARCHIVO
Bogeries De Brooklyn.pdf
AUTOR(A)
Paul Auster
ISBN
9788429756845

Cuida los árboles y descarga el libro de Bogeries De Brooklyn en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de Bogeries De Brooklyn en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Bogeries De Brooklyn en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es Bogeries De Brooklyn Image

En Nathan Glass té seixanta anys. I tot i un divorci, un càncer en estat avançat, una llarga carrerra en una companyia d’assegurances a Manhattan i un estrany sentiment de solitud, no han impedit que es disposi a afrontar l’últim tram de la seva existència amb una certa serenitat, motiu pel qual ha decidit traslladarse a Brooklyn. Aviat, en el dia a dia, queda fascinat pels costums dels habitants del barri i, seduït per l’encant d’un cambrer, decideix escriure un llibre en el qual consignarà els seus records, els oblits, les mancances del seu estil, les grans o petites històries que ha viscut al llarg dels anys, però també les històries de la gent que s’ha creuat en el seu camí. Amb Bogeries de Brooklyn, el sempre sorprenent Paul Auster ha escrit el que és la seva novel·la més càlida, un himne commovedor i inoblidable de les glòries i els misteris de la vida ordinària.

Bogeries de Brooklyn, de Paul Auster | La barba no fa el ...

En Nathan Glass té seixanta anys. I tot i un divorci, un càncer en estat avançat, una llarga carrerra en una companyia d'assegurances a Manhattan i un
DESCARGAR LEER EN LINEA

Bogeries de Brooklyn eBook by Paul Auster - 9788429766479 ...

Va ser aquesta cita (i el comentari d'un usuari) el que em va impulsar a llegir Bogeries de Brooklyn: [Parlant dels atributs literaris d'Auster en relació també a NYC] […] A vegades tenen recompensa, com a Sunset Park, la novel·la de fa tot just un any, i a vegades no tanta, com aquelles Bogeries de Brooklyn de mal record.