Fora De Mi eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,29 MB
FECHA
2018
NOMBRE DEL ARCHIVO
Fora De Mi.pdf
AUTOR(A)
Sharon M. Draper
ISBN
9788466144117

El libro Fora De Mi en formato PDF. El libro Fora De Mi en formato MOBI. El libro Fora De Mi en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Sharon M. Draper. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es Fora De Mi Image

«És impossible tancar aquest llibre sense veure el món d'una altra manera.»PUBLISHERS WEEKLYLa Melody és una la nena més brillant de l'escola, però ningú no ho sap: té paràlisis cerebral, seu en una cadira de rodes i mai no ha pogut dir ni una sola paraula. Aquesta és una història de superació en què la Melody, surt per primer cop d'ella mateixa i troba la seva pròpia veu.

Fora De Mi. Draper, Sharon M.. 9788466144117 Espacio ...

Fora de mi és una història preciosa i optimista, una història que caldria llegir-la, una història que commou i que et sensibilitza amb el món. La novel·la està explicada en primera persona per la Melody, una nena d'onze anys amb paràlisi cerebral severa però que, alhora, és una nena molt intel·ligent.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Fora de mi - Librería papelería Pipper

La Melody és la nena més brillant de l'escola, però ningú no ho sap: té paràlisis cerebral, seu en una cadira de rodes i mai no ha pogut dir ni una sola paraula. Aquesta és una història de ...