El Cos Huma (Llibre Amb Desplegables) eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,16 MB
FECHA
2008
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Cos Huma (Llibre Amb Desplegables).pdf
AUTOR(A)
Sue Harris
ISBN
9788448828011

Descubre el libro de El Cos Huma (Llibre Amb Desplegables) con lofficielhommes.es. Lea el PDF de El Cos Huma (Llibre Amb Desplegables) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Cos Huma (Llibre Amb Desplegables) y otros libros de Sue Harris.

Lofficielhommes.es El Cos Huma (Llibre Amb Desplegables) Image

Hi ha molts llibres sobre el cos humà, però cap és com aquest. Vols saber quin és lòrgan més gran del cos? De què estan fetes les ungles? O quines funcions controla el cervell? Obre les pàgines daquest llibre increïble ple de finestres i desplegables i trobaràs resposta a totes les teves preguntes.

EL COS HUMÀ. HÉDELIN, PASCALE. 9788466118217 Llibreria Al·lots

Un llibre amb solapes, rodetes, desplegables i altres elements interactius per fer conèixer el cos humà d'una manera amena i instructiva.
DESCARGAR LEER EN LINEA

El cos humà, un llibre interactiu | Literatura Infantil y ...

Per què sens accelera el cor quan tenim por? Com funciona el nostre cervell? Quants ossos i músculs utilitzem per a fer una passa? Descobreix la resposta a aquestes i moltes altres preguntes en aquest apassionant llibre. Diverteix-te i aprèn moltes coses sobre el cos humà amb els espectaculars desplegables, solapes, gràfics interactius i les interessants explicacions que aborden duna en ...