El Moll De L Os eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,62 MB
FECHA
2017
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Moll De L Os.pdf
AUTOR(A)
Xavier Franquesa
ISBN
9788415269496

El libro El Moll De L Os en formato PDF. El libro El Moll De L Os en formato MOBI. El libro El Moll De L Os en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Xavier Franquesa. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es El Moll De L Os Image

El moll de l'os" aplega tres relats curts, poètics, si per poètica s'entén abocar-se a certa opacitat o que les mans de l'autor, capficades a endreçar els noms de les coses, no decuiden que hi ha veus que ignoren la versemblança. També que, lluny de ser un missatger, qui escriu és en bona mesura víctima d'allò que gargoteja, sobretot si creu en l'emoció i no en l'acció de les pparaules. El primer dels relats, "El Pep era el tresor", evoca un temps feliç, concretament el de la infància i el seu jardí, a través d'un discurs que accepta el destí del sseus mites. El segon, "Pel forat del pany", esns presenta la incertesa de l'acció o els efectes d'un rampell més enllà de les lletres. El darrer, "Sempre aquella torre", pretén invocar el final del temps iniciàtic, el devetllament d'una coïsor, la del sexe i el desig, que ha d'acompanyar-nos per sempre, o fins que, ja resignats, ens aboquem a la melangia del record, per tractar de ser el que vàrem ser i no som; en fi, un au revoir benigne.

Traductor Español de Fins al moll de l'ós

Vaig descobrir el moll de l'os a Anglaterra. No és una me­tàfora i soc conscient que ­arribo 100.000 anys tard a aquest descobriment. I encara que, evidentment, no es tracta d'un plat de ...
DESCARGAR LEER EN LINEA

El moll de l'os del Projecte - Fundació Vedruna Catalunya

En el sitio web de WWW.FOODSHEDBRIGHTON.COM puedes descargar el libro de El moll de l'os. Este libro fue escrito por el autor Xavier Franquesa. ¡Y este autor nunca decepciona!