El Moll De L Os eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,33 MB
FECHA
2017
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Moll De L Os.pdf
AUTOR(A)
Xavier Franquesa
ISBN
9788415269496

Descubre el libro de El Moll De L Os con lofficielhommes.es. Lea el PDF de El Moll De L Os en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Moll De L Os y otros libros de Xavier Franquesa.

Lofficielhommes.es El Moll De L Os Image

El moll de l'os" aplega tres relats curts, poètics, si per poètica s'entén abocar-se a certa opacitat o que les mans de l'autor, capficades a endreçar els noms de les coses, no decuiden que hi ha veus que ignoren la versemblança. També que, lluny de ser un missatger, qui escriu és en bona mesura víctima d'allò que gargoteja, sobretot si creu en l'emoció i no en l'acció de les pparaules. El primer dels relats, "El Pep era el tresor", evoca un temps feliç, concretament el de la infància i el seu jardí, a través d'un discurs que accepta el destí del sseus mites. El segon, "Pel forat del pany", esns presenta la incertesa de l'acció o els efectes d'un rampell més enllà de les lletres. El darrer, "Sempre aquella torre", pretén invocar el final del temps iniciàtic, el devetllament d'una coïsor, la del sexe i el desig, que ha d'acompanyar-nos per sempre, o fins que, ja resignats, ens aboquem a la melangia del record, per tractar de ser el que vàrem ser i no som; en fi, un au revoir benigne.

La Geganta. via "Fins el moll de l'os" 158 m. 7b.

Fotografía de Can Jubany, Calldetenes: moll de l'ós de ternera con ostras. Echa un vistazo a los 1.353 vídeos y fotos de Can Jubany que han tomado los miembros de Tripadvisor.
DESCARGAR LEER EN LINEA

El moll de l'os libro pdf descargar gratis

L'estació de metro d'Universitat va viure ahir una jornada de donació solidària i, gràcies a la participació dels usuaris, la iniciativa del Banc de Sang i Teixits, amb la col·laboració de TMB, va sumar un registre de 49 nous donants de moll de l'os. El repte global de la campanya era superar els 200 registres sumant els diferents punts de recollida de donacions.