El Moll De L Os eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,60 MB
FECHA
2017
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Moll De L Os.pdf
AUTOR(A)
Xavier Franquesa
ISBN
9788415269496

Descubre el libro de El Moll De L Os con lofficielhommes.es. Lea el PDF de El Moll De L Os en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Moll De L Os y otros libros de Xavier Franquesa.

Lofficielhommes.es El Moll De L Os Image

El moll de l'os" aplega tres relats curts, poètics, si per poètica s'entén abocar-se a certa opacitat o que les mans de l'autor, capficades a endreçar els noms de les coses, no decuiden que hi ha veus que ignoren la versemblança. També que, lluny de ser un missatger, qui escriu és en bona mesura víctima d'allò que gargoteja, sobretot si creu en l'emoció i no en l'acció de les pparaules. El primer dels relats, "El Pep era el tresor", evoca un temps feliç, concretament el de la infància i el seu jardí, a través d'un discurs que accepta el destí del sseus mites. El segon, "Pel forat del pany", esns presenta la incertesa de l'acció o els efectes d'un rampell més enllà de les lletres. El darrer, "Sempre aquella torre", pretén invocar el final del temps iniciàtic, el devetllament d'una coïsor, la del sexe i el desig, que ha d'acompanyar-nos per sempre, o fins que, ja resignats, ens aboquem a la melangia del record, per tractar de ser el que vàrem ser i no som; en fi, un au revoir benigne.

RodaMots - fins al moll de l'os

How do you say moll de l'os? Listen to the audio pronunciation of moll de l'os on pronouncekiwi. Sign in to disable ALL ads. Thank you for helping build the largest language community on the internet. pronouncekiwi - How To ...
DESCARGAR LEER EN LINEA

Moll De L'os de Pena, Maria 978-84-88589-85-9

El proper dijous 4 de juliol a les 20h30 presentarem a La Poeteca el moll de l'os, una plaquette amb versos de Maria Antònia Massanet i il·lustracions de Marijo Ribas.. El format de la presentació serà el d'un recital coral per part de l'autora i 11 poetes més, que llegiran un poema del recull i dos de propis.