Iaga I L´homenet De La Flauta (2ª Ed.) eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,90 MB
FECHA
1987
NOMBRE DEL ARCHIVO
Iaga I L´homenet De La Flauta (2ª Ed.).pdf
AUTOR(A)
Irina Korschunow
ISBN
9788476290637

Descubre el libro de Iaga I L´homenet De La Flauta (2ª Ed.) con lofficielhommes.es. Lea el PDF de Iaga I L´homenet De La Flauta (2ª Ed.) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Iaga I L´homenet De La Flauta (2ª Ed.) y otros libros de Irina Korschunow.

Lofficielhommes.es Iaga I L´homenet De La Flauta (2ª Ed.) Image

Quan la bruixa Iaga toca la trompeta, totes les seves males pensades s'escampen per la ciutat: Llavors les persones no poden riure, rondinen, es barallen i ho embruten tot. Fins que un dia arriba l'homenet de la flauta. Quan toca el seu instrument, en fa sortir tot de bones pensades. Però la Iaga no està disposada a consentir-ho.

La flauta - YouTube

IAGA I L´HOMENET DE LA FLAUTA (2ª ED.) de IRINA KORSCHUNOW. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.
DESCARGAR LEER EN LINEA

La Flauta A - YouTube

Quan la bruixa Iaga toca la trompeta, totes les seves males pensades s'escampen per la ciutat: Llavors les persones no poden riure, rondinen, es barallen i ho embruten tot. Fins que un dia arriba l'homenet de la flauta. Quan toca el seu instrument, en fa sortir tot de bones pensades. Pero la Iaga no esta disposada a consentir-ho.