La Pista D Una Morta (Vi Premi Gregal De Novel.la) eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,54 MB
FECHA
2018
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Pista D Una Morta (Vi Premi Gregal De Novel.la).pdf
AUTOR(A)
Francesc Puigpelat
ISBN
9788417082581

Descubre el libro de La Pista D Una Morta (Vi Premi Gregal De Novel.la) con lofficielhommes.es. Lea el PDF de La Pista D Una Morta (Vi Premi Gregal De Novel.la) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Pista D Una Morta (Vi Premi Gregal De Novel.la) y otros libros de Francesc Puigpelat.

Lofficielhommes.es La Pista D Una Morta (Vi Premi Gregal De Novel.la) Image

Una detectiva barcelonesa, Mina Marquès, rep un encàrrec insòlit: ha de «trobar» la seva amiga Elisabeth Comas Derwald, morta una setmana abans. Com que el sou són dos milions de dòlars, la detectiva l'accepta i descobreix que Elisabeth Comas era una científica que estava investigant sobre el mind uploading, una tècnica avantguardista que permetria copiar el contingut d'un cervell humà a un altre cervell, és a dir, una versió moderna de la reencarnació.Les investigacions porten el lector de Barcelona a Chicago i Nova York, a relacions amb la CIA i el Pentàgon i a una successió ben ordenada de quatre cadàvers. La cosa es complica quan la Mina descobreix que l'Elisabeth podria haver-se reencarnat en el seu marit, l'Arseni. I hi ha un altre tomb quan creu que s'ha reencarnat, en realitat, en ella mateixa. En el moment del clímax, Josh Willard, exagent de la CIA i assassí a sou, apareix a Barcelona amb un fusell amb mira telescòpica. Podrà aturar-lo, la Mina?

La Pista D Una Morta (Vi Premi Gregal De Novel.la ...

Francesc Puigpelat Valls ha presentat el seu llibre "La pista d'una morta" Guanyador del 6è Premi Gregal de Novel.la a la Sala Polivalent de la Societat El Retiro. Joan Duran ha estat la persona...
DESCARGAR LEER EN LINEA

Detalls: La pista d'una morta

LA PISTA D UNA MORTA (VI PREMI GREGAL DE NOVEL.LA) de FRANCESC PUIGPELAT. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.