El Dia Que David Niven Va Venir A Esmorzar Al Paral·lel eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,65 MB
FECHA
2011
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Dia Que David Niven Va Venir A Esmorzar Al Paral·lel.pdf
AUTOR(A)
Miquel Gimenez
ISBN
9788493841546

Cuida los árboles y descarga el libro de El Dia Que David Niven Va Venir A Esmorzar Al Paral·lel en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de El Dia Que David Niven Va Venir A Esmorzar Al Paral·lel en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Dia Que David Niven Va Venir A Esmorzar Al Paral·lel en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es El Dia Que David Niven Va Venir A Esmorzar Al Paral·lel Image

Barcelona, anys seixanta. La dictadura continua, implacable, però comencen a albirar-se alguns senyals d'esperança. En aquella ebullició social, cultural i política, un nen viu en el seu petit gran món, ple de petites coses. El seu barri, el Poble Sec, és el seu univers, on hi tenen cabuda totes les fantasies que algú de la seva edat pugui imaginar. Fill d'una família humil, el seu pare, cambrer d'ofici, és el contacte amb una altra galàxia plena de personatges famosos, actors i actrius de cinema, gent de la literatura i la política. El pare és el pal de paller de tota aquesta narració, exemple de tota una generació de persones que varen perdre la guerra, però que mai van sentir-se derrotats. Barrejant copla flamenca i cançons tradicionals catalanes, castellà i català, escudella i plats murcians, Miquel Giménez explica al lector com la catalanitat sorgeix també de la fusió, de la barreja, de l'amor pel país i per la seva gent.

Jordicine (Paranoia 68): de març 2011

Libros Novela - Narrativa Novela Española e Hispanoamericana El dia que david niven va venir a esmorzar al para ...
DESCARGAR LEER EN LINEA

El dia que David Niven va venir a esmorzar a casa meva

El día que David Niven va venir a esmorzar al Paral.lel. A Contravent. 2011. Catalán. Evocación de la Barcelona de la década de los sesenta del siglo pasado a través de la familia del autor.