El Matrimoni I L Us Dels Bens En La Biblia eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,23 MB
FECHA
2008
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Matrimoni I L Us Dels Bens En La Biblia.pdf
AUTOR(A)
Vv.aa.
ISBN
9788472025479

El libro El Matrimoni I L Us Dels Bens En La Biblia en formato PDF. El libro El Matrimoni I L Us Dels Bens En La Biblia en formato MOBI. El libro El Matrimoni I L Us Dels Bens En La Biblia en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es El Matrimoni I L Us Dels Bens En La Biblia Image

En els tres mil anys de producció del text de l´Escriptura no hi ha una sola veu, però si que hi ha una música de fons que es repeteix de manera constant: els manaments del decàleg -no exclusivament- són la referència rebuda de Déu, el "ritornello" insubstituïble que articula alhora l´ètica del Sinaí i l´ètica de Jesús. En aquesta ocasió, els biblistes catalans han investigat alguns textos relatius als manaments sisè i setè. Sis estudis d´aquest volum són dedicats al matrimoni, l´adulteri i el divorci, mentre que els altres tres estudis s´endinsen en el tema de la propietat i de l´ús dels béns, tant en l´Antic com en el Nou Testament. Es tracta d´una visió panoràmica, si bé no exhaustiva, que exemplifica les respostes que el text ofereix dins l´espectre ampli de situacions i qüestions que l´envolten i l´interpel·len.

El punt de vista de Déu sobre el matrimoni. Què diu la ...

En els tres mil anys de producció del text de l´Escriptura no hi ha una sola veu, però si que hi ha una música de fons que es repeteix de manera constant: els manaments del decàleg -no exclusivament- són la referència rebuda de Déu, el ritornello insubstituïble que articula alhora l´ètica del Sinaí
DESCARGAR LEER EN LINEA

El matrimoni i l'ús dels béns en la Bíblia - Dialnet

Perquè un matrimoni fos vàlid a l'Antiga Roma (iustae nuptiae), era necessari que es respectessin els següents requisits: edat mínima de catorze anys per als homes i dotze anys per a les dones, capacitat jurídica i consentiment dels respectius pater família.. Connubium. La capacitat jurídica matrimonial rebia el nom de connubium i d'ella gaudien únicament els ciutadans romans.