El Mon No Es Cap Joguina eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,62 MB
FECHA
2007
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Mon No Es Cap Joguina.pdf
AUTOR(A)
Philippe Meirieu
ISBN
9788478274918

El libro El Mon No Es Cap Joguina en formato PDF. El libro El Mon No Es Cap Joguina en formato MOBI. El libro El Mon No Es Cap Joguina en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Philippe Meirieu. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es El Mon No Es Cap Joguina Image

Amb aparença de seriositat o traient-hi importància, arreu es juga a tot: a la borsa, a l’escola o a la guerra, a la seducció o a la destrucció, però, això sí, deixant enrere cadàvers de veritat i éssers humiliats o amargats. I és que, si bé un infant descobreix el món jugant, jugant, una persona adulta el destrueix. Ja comença a ser urgent que guiem els infants i els adolescents en la seva aproximació al món, que els ajudem a descobrir la fragilitat dels altres i que els ensenyem a resistir la temptació de mostrar-se prepotents i, amb això, els preparem per lluitar contra l’hegemonia de la joguina, que és també la del menyspreu i la violència. Sí, calen referències educatives clares i també un projecte polític seriós

El món no és cap joguina - Publicacions Editorial Graó

Encontrá Joguines Mujer Conjunto en Mercado Libre Argentina. Descubrí la mejor forma de comprar online.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Tienda de Juguetes Online - Tamtam Juguetes JAC

El Mon de la Joguina en Calle Mallorca 190, Barcelona (Barcelona). teléfono, dirección, ofertas, opiniones de usuarios. Pide presupuesto a El Mon de la Joguina. El Mon de la Joguina en Calle Mallorca 190, Barcelona (Barcelona). teléfono, dirección, ofertas, opiniones de usuarios.