El Mon No Es Cap Joguina eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,88 MB
FECHA
2007
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Mon No Es Cap Joguina.pdf
AUTOR(A)
Philippe Meirieu
ISBN
9788478274918

El libro El Mon No Es Cap Joguina en formato PDF. El libro El Mon No Es Cap Joguina en formato MOBI. El libro El Mon No Es Cap Joguina en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Philippe Meirieu. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es El Mon No Es Cap Joguina Image

Amb aparença de seriositat o traient-hi importància, arreu es juga a tot: a la borsa, a l’escola o a la guerra, a la seducció o a la destrucció, però, això sí, deixant enrere cadàvers de veritat i éssers humiliats o amargats. I és que, si bé un infant descobreix el món jugant, jugant, una persona adulta el destrueix. Ja comença a ser urgent que guiem els infants i els adolescents en la seva aproximació al món, que els ajudem a descobrir la fragilitat dels altres i que els ensenyem a resistir la temptació de mostrar-se prepotents i, amb això, els preparem per lluitar contra l’hegemonia de la joguina, que és també la del menyspreu i la violència. Sí, calen referències educatives clares i també un projecte polític seriós

El Món, el diari lliure, obert i per compartir

Cap Nen Sense Joguina. La marató número 52 'Cap Nen Sense Joguina' de Ràdio Barcelona. Han participado entre otros el presidente del Gobierno, Pedro Sánchez; el de la Generalitat, Quim Torra; el del Parlament, Roger Torrent, y la alcaldesa de Barcelona, Ada Colau. Siguiente.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Joguina - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Les nines Blythe només es van vendre als EUA (encara que la seva producció es feia a Hong Kong) durant l'any 1972, ja que no van ser gaires (les nenes americanes de l'època tenien por del seu cap desproporcionat) fet que les va fer desaparèixer de les botigues ràpidament.