Amb Blau Sofert I Amb Grana Intens eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,86 MB
FECHA
1999
NOMBRE DEL ARCHIVO
Amb Blau Sofert I Amb Grana Intens.pdf
AUTOR(A)
Vv.aa.
ISBN
9788482567402

Descubre el libro de Amb Blau Sofert I Amb Grana Intens con lofficielhommes.es. Lea el PDF de Amb Blau Sofert I Amb Grana Intens en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Amb Blau Sofert I Amb Grana Intens y otros libros de Vv.aa..

Lofficielhommes.es Amb Blau Sofert I Amb Grana Intens Image

Jordi Puntí fa viure sobre el paper la mateixa felicitat que Messi al camp.D’ençà que Leo Messi va arribar al F.C. Barcelona amb tretze anys, la seva dimensió futbolística ha crescut fins a convertir-lo en el millor jugador de tots els temps. Els nens i nenes volen ser Messi, la seva samarreta és la més venuda i els vídeos dels seus gols i jugades són els més vistos a Youtube. Leo Messi ens ha fet feliços molt sovint i aquest llibre és un intent d’arrodonir i prolongar aquesta felicitat. Jordi Puntí captura en paraules la bellesa en el joc, la voracitat, el geni i l’obsessió d’un futbolista que ha estat comparat amb Mozart o Picasso. La seva figura és al centre de cadascun d’aquests textos, des del primers gols quan era un nen a Rosario fins a la manera de xutar les faltes, de la rivalitat amb Cristiano Ronaldo a la relació amb els companys del Barça, dels seus rècords i premis individuals a la facilitat per repetir gols històrics. Alhora Messi és un artista del segle XXI, i encarna les prediccions que Italo Calvino feia per a aquest mil·lenni: lleugeresa, rapidesa, exactitud, visibilitat i multiplicitat. Jordi Puntí ens fa reviure el privilegi de veure jugar Messi, però també ens planta al davant les intrigues del futur. ¿Serà aquest 2018 el seu gran any amb el Barça i amb A...

Amb blau sofert i amb grana intens - Futbol Club de Lectura

Oh, ciutat meva que la vida em prens-i ets més meva i menys meva cada dia-avui, amb blau sofert i amb grana intens. estàs pintant tot l'aire d'alegria.
DESCARGAR LEER EN LINEA

blau i grana | Literatura a granel

BLAU I GRANA "Oh ciutat meva que la vida em prens-i ets més meva i menys meva cada dia-, avui, amb blau sofert i amb grana intens, estàs pintant tot l'aire d'alegria. S'obren les portes de l'estadi intens, feta a l'amplada que el teu cor volia, i el que és fill teu, i el que no ho és, sorprens, amb l'aplom de la teva senyoria.