Entrevista A La Guerra: 100 Converses De Lluis Companys A Pau Casals (1936 - 1939) eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,23 MB
FECHA
2007
NOMBRE DEL ARCHIVO
Entrevista A La Guerra: 100 Converses De Lluis Companys A Pau Casals (1936 - 1939).pdf
AUTOR(A)
Josep Maria Figueres
ISBN
9788497346016

Descubre el libro de Entrevista A La Guerra: 100 Converses De Lluis Companys A Pau Casals (1936 - 1939) con lofficielhommes.es. Lea el PDF de Entrevista A La Guerra: 100 Converses De Lluis Companys A Pau Casals (1936 - 1939) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Entrevista A La Guerra: 100 Converses De Lluis Companys A Pau Casals (1936 - 1939) y otros libros de Josep Maria Figueres.

Lofficielhommes.es Entrevista A La Guerra: 100 Converses De Lluis Companys A Pau Casals (1936 - 1939) Image

L’entrevista és el gènere periodístic més directe i atractiu pel lector, essent molt fàcil de llegir pel dinamisme que comporta i pel combat que s’estableix entre el periodista que vol saber i l’entrevistat que només vol dir una part o una visió. I de la lluita en surt un diàleg. Ara, de la mà de Josep M. Figueres, que ha recuperat les cròniques del periodisme de la Guerra Civil, ens acostem al període més dramàtic del segle XX mitjançant la veu dels personatges més interessants del món en armes. Se’ns presenten polítics i homes representatius que contesten en diverses entrevistes, pràcticament totes les qui donaren al llarg del conflicte. Així s’apleguen les de Josep Tarradellas, Frederica Montseny, Lluís Companys, Hilari Salvadó, Andreu Nin, Jaume Miratvilles, Joan Peiró, Joan Comorera, Pau Casals, Pere Bosch i Gimpera, Joan Casanovas i Carles Pi i Sunyer en un treball de recuperació periodística i històrica que esdevé un viatge en el temps en un original aplec de les cent entrevistes aparegudes en la premsa de la guerra civil a Catalunya.

Marta Machado Troyano - BRANDING ONLINE & PR MANAGER VIBBO ...

El siglo XX es el siglo del periodismo y también de las ideologías. Como nunca antes, periodismo y política son dos caminos que confluyen en una estrenada sociedad de masas.
DESCARGAR LEER EN LINEA

RECORDANDO A LLUIS COMPANYS - escritos y poemas de un ...

Esteban Martín vuelve a indagar en la historia con su nueva novela, con un personaje que viaja desde la meca del cine, durante la época de transición del cine mudo al sonoro, a la Barcelona de 1937