Xerrim-xerram. Activitats Per A L"adquisició De Vocabulari eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,35 MB
FECHA
none
NOMBRE DEL ARCHIVO
Xerrim-xerram. Activitats Per A L"adquisició De Vocabulari.pdf
AUTOR(A)
Vv.aa.
ISBN
9788496248557

Descubre el libro de Xerrim-xerram. Activitats Per A L"adquisició De Vocabulari con lofficielhommes.es. Lea el PDF de Xerrim-xerram. Activitats Per A L"adquisició De Vocabulari en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Xerrim-xerram. Activitats Per A L"adquisició De Vocabulari y otros libros de Vv.aa..

Lofficielhommes.es Xerrim-xerram. Activitats Per A L"adquisició De Vocabulari Image

"Xerrim-Xerram. Activitats per a l'adquisició de vocabulari" planteja un treball bàsicament oral mitjançant activitats de reconeixement, repetició i producció de vocabulari. Degut a la seva naturalesa estrictament gràfica, les targes poden ser utilitzades com a reforç, ampliació i consolidació de vocabulari, ja que són una eina potent que dóna suport visual a l’aprenentatge de noves paraules.Xerrim-Xerram està format per dos volums:- la guia didàctica que conté les explicacions de les activitats que es poden realitzar amb les targes de vocabulari i un índex alfabetitzat del vocabulari que es pot treballar.- el volum de targes de vocabulari que aplega un total de 220 targes, en format A5, impreses a tot color.Xerrim-Xerram va adreçat a mestres i professors d’alumnes que estan en una fase molt inicial del seu aprenentatge lingüístic: primers cursos dels programes d’immersió, aules d’acollida, alumnat amb Necessitats Educatives Especials, alumnes d’incorporació tardana, etc.

Xerrim-xerram. Targes de vocabulari i activitats per a l ...

Cerca en aquest lloc. INICI; SEBE ...
DESCARGAR LEER EN LINEA

Xerrim-Xerram. Activitats per a l'adquisicio de vocabulari ...

Flashcards targes de vocabulari 1 Cardo Martinez, Andreu / Catal· Pares, A 9788496248335 L'ALBER Sin existencias. 24,00 €22,80 € Avisar ...