En Jordi I El Petit Cavaller A La Recerca Del Pastís Reial eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,47 MB
FECHA
2010
NOMBRE DEL ARCHIVO
En Jordi I El Petit Cavaller A La Recerca Del Pastís Reial.pdf
AUTOR(A)
Arthur Robins, Ronda Armitage
ISBN
9788498014686

El libro En Jordi I El Petit Cavaller A La Recerca Del Pastís Reial en formato PDF. El libro En Jordi I El Petit Cavaller A La Recerca Del Pastís Reial en formato MOBI. El libro En Jordi I El Petit Cavaller A La Recerca Del Pastís Reial en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Arthur Robins, Ronda Armitage. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es En Jordi I El Petit Cavaller A La Recerca Del Pastís Reial Image

El Rei Giralt El Magnífic decideix realitzar una visita al vell castell del Petit Cavaller. Per a això li sol·liciten a aquest que organitzi una festa en la qual no pot faltar l'especialitat de la cuinera del castell, el seu pastís especial de xocolata, la preferida de la reina. Però la nit anterior a l'esdeveniment el pastís real desapareix. Jordi, el drac, i el Petit Cavaller decideixen sortir en la seva recerca per a així poder recuperar el pastís de xocolata més gran del món. Però renunciaran els salvatges bandits al pastís que van robar sense lluitar? Una nova aventura del Petit Cavaller amb el seu inseparable amic Jordi el drac que encantarà a tots els petits i braus cavallers.

AMPA Els Pins Castelldefels - Fotos Activitats Família

EN JORDI I EL PETIT CAVALLER A LA RECERCA DEL PASTÍS REIAL, ROBINS, ARTHUR, ARMITAGE, RONDA, ISBN: 9788498014686 Librerías Proteo y Prometeo. Desde 1969 entre Libros. La mayor librería especializada de Málaga. Textos UNED y Universitarios, Galaxia Gütemberg, Andalucía.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Jordi i el petit cavaller - Leoteca

Jordi i el petit cavaller a la recerca del past¡s reial: Amazon.es: Ronda Armitage, Arthur Robins: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Libros ...