L Atrapallunes: Conte Del Sud De L Africa eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,68 MB
FECHA
2003
NOMBRE DEL ARCHIVO
L Atrapallunes: Conte Del Sud De L Africa.pdf
AUTOR(A)
Ramon Girona, Carles Porta I Gaset
ISBN
9788484155515

Descubre el libro de L Atrapallunes: Conte Del Sud De L Africa con lofficielhommes.es. Lea el PDF de L Atrapallunes: Conte Del Sud De L Africa en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Atrapallunes: Conte Del Sud De L Africa y otros libros de Ramon Girona, Carles Porta I Gaset.

Lofficielhommes.es L Atrapallunes: Conte Del Sud De L Africa Image

Contes d’arreu és una col·lecció de contes populars de diferents continents versionats per a nens i nenes que s’inicien en l’aprenentatge de la lectura. El gat ha atrapat la lluna diuen a diverses regions de l’Africa quan es produeix un eclipsi de lluna. Però...com ho fa, el gat, per atrapar-la? Ho sabreu llegint aquest conte llunàtic on el gat esternuda, el mar s’arrossega, l’aranya sospira, la lluna es reflexa i apareix un animal que sembla el que no és i tot, tot, ho fa a l’inrevés_

Club de Lectura en Català. Lectura Fàcil. L'atrapallunes ...

" Conte, conté, à raconter... seras-tu véridique ? Pour les bambins qui s'amusent au clair de lune, la nuit, mon conte est une histoire fantastique. Quand les nuits de la saison froide s'étirent et s'allongent, à l'heure tardive où les fileuses sont lasses, mon récit est un conte agréable à écouter.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Les Contes Africains, Tresor Pour L'Humanite ...

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook El condor i les estrelles: conte perua y del autor Ramon girona. También podrás acceder al enlace para comprar el libro El condor i les estrelles: conte perua y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.