Camacuc. Revista Per A Xiquets I Xiquetes 89. . Ofrt eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,26 MB
FECHA
none
NOMBRE DEL ARCHIVO
Camacuc. Revista Per A Xiquets I Xiquetes 89. . Ofrt.pdf
AUTOR(A)
Manel Gimeno Ilustrado. Color Palop
ISBN
none

Cuida los árboles y descarga el libro de Camacuc. Revista Per A Xiquets I Xiquetes 89. . Ofrt en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de Camacuc. Revista Per A Xiquets I Xiquetes 89. . Ofrt en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Camacuc. Revista Per A Xiquets I Xiquetes 89. . Ofrt en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es Camacuc. Revista Per A Xiquets I Xiquetes 89. . Ofrt Image

CAMACUC. REVISTA PER A XIQUETS I XIQUETES 89.(Palop, Manel Gimeno) No acreditada, 1993. OFRT. Cuaderno grapado (Comic). 20 paginas mas cubiertas. Color. - - - LOTE EN OFERTA (OFRT): Libro sin uso, procedente de saldo editorial o restos de stock. Escribe OFRT en el buscador para ver todos nuestros lotes en oferta. Fotografia generica, representativa del estado de conservacion del resto del stock.

Camacuceditorial (@Camacuceditoria) | Twitter

Tipus de revista: Revista per a nens i nenes d'entre 5 i 10 anys, amb coneixements del sistema de lecto-escriptura braille, ja que s'edita en català però en braille. El format és a una cara i doble espai entre línies per fer menys densa la lectura; format que també s'utilitza per a les persones que s'inicien en l'aprenentatge del braille.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Camacuceditorial (@Camacuceditoria) | Twitter

Camacuc Edicions. 1.5K likes. Pàgina de la revista infantil Camacuc. Bon dia amics i amigues del Camacuc. Aquest són els guanyadors del concurs de personatges del Camacuc que realitzàrem en el Còmic Con. Tots s'emporten una subscripció al Camacuc per un any.