La Peculiar Tristesa Del Pastis De Llimona - Aimee Bender - En Catalan eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,91 MB
FECHA
none
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Peculiar Tristesa Del Pastis De Llimona - Aimee Bender - En Catalan.pdf
AUTOR(A)
Aimee Bender
ISBN
none

El libro La Peculiar Tristesa Del Pastis De Llimona - Aimee Bender - En Catalan en formato PDF. El libro La Peculiar Tristesa Del Pastis De Llimona - Aimee Bender - En Catalan en formato MOBI. El libro La Peculiar Tristesa Del Pastis De Llimona - Aimee Bender - En Catalan en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Aimee Bender. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es La Peculiar Tristesa Del Pastis De Llimona - Aimee Bender - En Catalan Image

La peculiar tristesa del pastís de llimona

Aimee Bender viu a Los Angeles, d'ensenyar l'escriptura creativa a la University of South California. És l'autora de dues novel·les: The Girl in the Flammable Skirt (1998, adaptada al cinema) i La peculiar tristesa del pastís de llimona (Empúries, 2011) i de tres volums de contes: An Invisible Sign of My Own (2000), Willful Creatures (2005) i The Color Master (2014). Ella mateixa diu ...
DESCARGAR LEER EN LINEA

La peculiar tristesa del pastís de llimona

La nit abans de fer nou anys, la Rose tasta un tros del pastís de llimona que ha preparat la seva mare. Sorpresa, no aconsegueix trobar-hi el gust del seu pastís preferit i, en canvi, hi descobreix els sentiments de la mare: frustració i solitud, una tristesa profunda.