Olesa De Montserrat En Epoca Dels Austria. Demografia I Societat eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,88 MB
FECHA
2002
NOMBRE DEL ARCHIVO
Olesa De Montserrat En Epoca Dels Austria. Demografia I Societat.pdf
AUTOR(A)
F. Xabier Gual I Remirez
ISBN
9788484154129

Descubre el libro de Olesa De Montserrat En Epoca Dels Austria. Demografia I Societat con lofficielhommes.es. Lea el PDF de Olesa De Montserrat En Epoca Dels Austria. Demografia I Societat en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Olesa De Montserrat En Epoca Dels Austria. Demografia I Societat y otros libros de F. Xabier Gual I Remirez.

Lofficielhommes.es Olesa De Montserrat En Epoca Dels Austria. Demografia I Societat Image

Monografia històrica d’Olesa de Montserrat al segle XVII, centrada en l’estudi de la població olesana de l’alta edat moderna, que afronta els interrogants demogràfics―creixement, crisi i recuperació― i socials―estructura socioprofessional, la presència de l’exèrcit, la conflictivitat social o la vida quotidiana.

PDF Olesa de Montserrat en època dels Àustria. Demografia ...

Libros, eBooks o Novelas del escritor F. XABIER GUAL I REMIREZ con su Biografía y Bibliografía. Comprar nuevos y últimos libros, novedades, obras y sagas del autor.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Amazon.fr - Migracions històriques a escala municipal ...

Demografia i societat Gual i Remírez, Xabier / Millàs i Castellví, Carles Monografia històrica d Olesa de Montserrat al segle XVII, centrada en l estudi de la població olesana de l alta edat moderna, que afronta els interrogants demogràfics creixement, crisi i recuperació i socials estructura socioprofessional, la presència de l exèrcit, la conflictivitat social o la vida...