A Tot Gas, Geronimo! eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,11 MB
FECHA
2015
NOMBRE DEL ARCHIVO
A Tot Gas, Geronimo!.pdf
AUTOR(A)
Geronimo Stilton
ISBN
9788490579756

Descubre el libro de A Tot Gas, Geronimo! con lofficielhommes.es. Lea el PDF de A Tot Gas, Geronimo! en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga A Tot Gas, Geronimo! y otros libros de Geronimo Stilton.

Lofficielhommes.es A Tot Gas, Geronimo! Image

Agafeu-vos ben fort i poseu-vos el cinturó de seguretat perquè Geronimo Stilton competeix amb un cotxe que us deixarà els bigotis de punta!«Per mil formatgets de bola! M'havien escollit per fer una demostració de conducciósegura, però el problema és que el meu permís de conduir havia caducat! Només teniaset dies per renovar-lo, i quan seia al volant n'organitzava de tots colors. Per sort, vaigtrobar Sol, un automòbil robot extraràtic, que em va escollir com a conductor! Aquesta és l'autèntica història de la nostra primera trobada!».

A Tot Gas, Geronimo! . Stilton, Geronimo (Isbn: 978-84 ...

En el sitio web de TV-EFIR.COM puedes descargar el libro de A tot gas, geronimo!: geronimo sitlton 59. Este libro fue escrito por el autor Geronimo Stilton.
DESCARGAR LEER EN LINEA

A tot gas, Geronimo! - Els grocs | I libri di Geronimo Stilton

«Per mil formatgets de bola! M'havien escollit per fer una demostració de conducciósegura, però el problema és que el meu permís de conduir havia caducat! Només teniaset dies per renovar-lo, i quan seia al volant n'organitzava de tots colors. Per sort, vaigtrobar Sol, un automòbil robot extraràtic, que em va escollir com a conductor! Aquesta és