La Vall De Cardós. Recull D'història, Geografia I Cultura. Volum 2: El Municipi De Lladorre eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,99 MB
FECHA
none
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Vall De Cardós. Recull D'història, Geografia I Cultura. Volum 2: El Municipi De Lladorre.pdf
AUTOR(A)
F. Xavier Sudrià I Andreu
ISBN
none

Descubre el libro de La Vall De Cardós. Recull D'història, Geografia I Cultura. Volum 2: El Municipi De Lladorre con lofficielhommes.es. Lea el PDF de La Vall De Cardós. Recull D'història, Geografia I Cultura. Volum 2: El Municipi De Lladorre en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Vall De Cardós. Recull D'història, Geografia I Cultura. Volum 2: El Municipi De Lladorre y otros libros de F. Xavier Sudrià I Andreu.

Lofficielhommes.es La Vall De Cardós. Recull D'història, Geografia I Cultura. Volum 2: El Municipi De Lladorre Image

Tremp, Garsineu Edicions, 2003, 17x24 cms., 274 pàgs., rústica, il.lustrat, ex-libris antic propietari. Col.lecció Estudis nº 18

pirineus 3 - es.scribd.com

Segons indica Pep Coll a l'obra Viatge al Pirineu fantàstic "Casa Pubill de Surri, encastellada a l'esquerra de Ribera (segons pugem), ens mostra l'entrada a la petita vall d'Estaon, separada de la principal per la cresta rocosa del Pui Tabaca. A més de Surri, en tota aquesta vall abans només hi havia el poble de Nibrós, situat sota el coll de Campirme, una hora més amunt d'Estaon.
DESCARGAR LEER EN LINEA

CATALUNYA DADES DE TOT: de gener 2016

Muntanya de Montserrat Cervino a Itàlia, Matterhorn a Suïssa Una muntanya o montanya és qualsevol elevació natural, acusada i abrupta del terreny. 6146 les relacions.