La Vall De Cardós. Recull D'història, Geografia I Cultura. Volum 2: El Municipi De Lladorre eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,77 MB
FECHA
none
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Vall De Cardós. Recull D'història, Geografia I Cultura. Volum 2: El Municipi De Lladorre.pdf
AUTOR(A)
F. Xavier Sudrià I Andreu
ISBN
none

El libro La Vall De Cardós. Recull D'història, Geografia I Cultura. Volum 2: El Municipi De Lladorre en formato PDF. El libro La Vall De Cardós. Recull D'història, Geografia I Cultura. Volum 2: El Municipi De Lladorre en formato MOBI. El libro La Vall De Cardós. Recull D'història, Geografia I Cultura. Volum 2: El Municipi De Lladorre en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor F. Xavier Sudrià I Andreu. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es La Vall De Cardós. Recull D'història, Geografia I Cultura. Volum 2: El Municipi De Lladorre Image

Tremp, Garsineu Edicions, 2003, 17x24 cms., 274 pàgs., rústica, il.lustrat, ex-libris antic propietari. Col.lecció Estudis nº 18

Estaon (Vall de Cardós, Pallars Sobirà): 11/06/06 - 18/06/06

La solució al problema de l'aigua de Senan està sobre la taula i té ben definit quin seria el seu cost. Es tractaria de construir 4 quilòmetres de canonades per connectar el dipòsit del poble amb el pou que hi ha a l'Espluga Calba, cosa que els permetria disposar de l'aigua potable de la mancomunitat de les Garrigues.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Catàleg de l'Associació del llibre del Pirineu 2013

SUDRIÀ I ANDREU Francesc Xavier (2003) La Vall de Cardós, recull d'història, geografia i cultura. Vol. 2. El municipi de Lladorre. Tremp, Garsineu edicions pag. 75, 76, 77 i 78. Aquests documents són molt interessants per conèixer els noms i cognoms dels veïns de començament del segle passat.