El Meu Amic Llibre eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,48 MB
FECHA
2016
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Meu Amic Llibre.pdf
AUTOR(A)
Kirsten Hall
ISBN
9788416290703

Cuida los árboles y descarga el libro de El Meu Amic Llibre en formato electrónico. En lofficielhommes.es encontrará el libro de El Meu Amic Llibre en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Meu Amic Llibre en tu teléfono, tableta o navegador!

Lofficielhommes.es El Meu Amic Llibre Image

Hi havia una vegada un llibre que es deia Llibre. Era dur i fort, i deia paraules enginyoses i divertides. Cada dia tenia l'esperança que un nen el descobrís, i se l'estimés i el cuidés com s'estimen i es cuiden els amics. I un dia va passar... Aquesta és la seva història, i en Llibre és a les teves mans per explicar-te-la.«Millor llibre il·lustrat de l'any.» The New York Times

El meu amic el gegant - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hi havia una vegada un llibre que es deia Llibre. Era dur i fort, i deia paraules enginyoses i divertides. Cada dia tenia l'esperança que un nen el descobrís, i se l'estimés i el cuidés com s'estimen i es cuiden els amics. I un dia va passar… Aquesta és la seva història, i en Llibre és a les teves mans per explicar-te-la.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Any Espriu - El meu amic Salom - Òmnium Cultural

El meu amic Llibre de Kirsten Hall i il·lustracions de Dasha Tolstikova publicat per Blackie Little Books, és un clar exemple del tipus de conte que em deleix. Un llibre que ha rebut el guardó a «Millor llibre il·lustrat de l'any.» The New York Times "… El Llibre era un llibre que tenia pràcticament de tot. Era dur i fort.