Sobre La Lectura eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,91 MB
FECHA
1996
NOMBRE DEL ARCHIVO
Sobre La Lectura.pdf
AUTOR(A)
Marcel Proust
ISBN
9788477271666

El libro Sobre La Lectura en formato PDF. El libro Sobre La Lectura en formato MOBI. El libro Sobre La Lectura en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Marcel Proust. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es Sobre La Lectura Image

«En la lectura, l’amistat torna de sobte a la seva primera puresa. Aquests amics, si passem la vetllada amb ells, és veritablement perquè en tenim ganes. A ells, almenys, sovint ens reca deixar-los. I quan els hem deixat, cap pensament d’aquests que fan malbé l’amistat: ¿què han pensat de nosaltres? ¿Potser ens ha faltat tacte? ¿Hem agradat?—i la por de ser oblidats per un altre. Tots aquests tràngols de l’amistat expiren al llindar d’aquesta amistat pura i tranquil.la que és la lectura.»El 1906, Marcel Proust (1871-1922) va escriure Sobre la lectura, que si bé va ser pensat inicialment com un prefaci per a la traducció que va fer de Sèsam i els lliris de John Ruskin, va obtenir immediatament, per la seva densitat i riquesa, un gran ressò com a assaig independent. Aquest text—que Proust va recollir posteriorment a Pastiches et Mélanges—és una defensa apassionada de la lectura i una reflexió sobre el poder que tenen els llibres en la nostra vida. Preludi—sovint paral.lel—de l’estil de la Recerca, conté el germen essencial de la seva teoria estètica.

Estanislao Zuleta "Sobre La Lectura": Sobre La Lectura

Frases, citas y aforismos sobre sobre los escritores y la lectura del archivo de MundiFrases.com, el sitio en español más rico de frases célebres y citas sobre los escritores y la lectura
DESCARGAR LEER EN LINEA

20 razones por las que la lectura es importante para ...

Sobre la Lectura, un texto de Estanislao Zuleta, quien habla del problema que se tiene en la lectura, utiliza como referencia a Nietzsche y toma libros ejemplo de buena lectura y difíciles de leer como: El capital de Carl Marx, La Metamorfosis de Franz Kafka y el Quijote de Cervantes.