Circ De Gel eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,19 MB
FECHA
2009
NOMBRE DEL ARCHIVO
Circ De Gel.pdf
AUTOR(A)
Sara Not
ISBN
9788424632601

El libro Circ De Gel en formato PDF. El libro Circ De Gel en formato MOBI. El libro Circ De Gel en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Sara Not. Disfruta leyendo con el sitio web lofficielhommes.es.

Lofficielhommes.es Circ De Gel Image

Segon títol de la sèrie de narrativa Ice Magic.Els protagonistes d'aquesta sèrie són nois i noies de 10 anys que van a patinar sobre gel a l'escola Ice Magic. Allí hi aprendran que abans de poder volar, cal saber caure; que amb el talent no n'hi ha prou per a guanyar i que, a vegades, guanyar no és suficient per a ser feliç. Per a ells, la pista de gel és com una catifa voladora que els porta a viure grans aventures: patinar en espectacles internacionals, dissenyar vestits originals, participar en competicions, però, sobretot, un lloc on fer-hi amics i, a vegades, més que amics. Segon títol de la sèrie de narrativa Ice Magic

Circ De Gel de Celi, Lia 978-84-246-3260-1

Venta de entradas en Girona Provincia. Reserva tu entrada en Atrapalo.com y disfruta de ofertas, descuentos y otras ventajas con tu reserva online.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Libro (cat).circ de gel (2.ice magic), lia celi, ISBN ...

El Circo de Hielo llega a Madrid estas Navidades. De los productores de Navidades Circo Price. Un espectáculo familiar, ven con los niños.