El Primer Congres Catalanista I Valenti Almirall: Materials Per A L Estudi Dels Origens Del Catalanisme eBook

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,63 MB
FECHA
2009
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Primer Congres Catalanista I Valenti Almirall: Materials Per A L Estudi Dels Origens Del Catalanisme.pdf
AUTOR(A)
Vv.aa.
ISBN
9788439364382

Descubre el libro de El Primer Congres Catalanista I Valenti Almirall: Materials Per A L Estudi Dels Origens Del Catalanisme con lofficielhommes.es. Lea el PDF de El Primer Congres Catalanista I Valenti Almirall: Materials Per A L Estudi Dels Origens Del Catalanisme en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Primer Congres Catalanista I Valenti Almirall: Materials Per A L Estudi Dels Origens Del Catalanisme y otros libros de Vv.aa..

Lofficielhommes.es El Primer Congres Catalanista I Valenti Almirall: Materials Per A L Estudi Dels Origens Del Catalanisme Image

El Primer Congres Catalanista I Valenti Almirall ...

catalanisme polític, i proposava un model federal i democràtic com a solució política per a Espanya. (allunyat dels postulats tradicionalistes i del lligam amb l'Església catòlica propis del catalanisme més conservador). Almirall va exposar el seu ideari polític al llibre LO CATALANISME, publicat l'any 1886.
DESCARGAR LEER EN LINEA

PDF El Catalanisme Polític (1833-1931)

Set anys abans de la publicació de 'Lo catalanisme', el 1879, va veure la llum el primer diari escrit en llengua catalana: el Diari Català, impulsat per Valentí Almirall mateix.Aquesta publicació, adreçada a les classes populars per a estendre-hi el sentiment catalanista, no va tenir una existència gaire fàcil.